Juniorii CNOPJ, 26-24 la ”Valoare” pentru SCM Politehnica în fața Academiei Minaur

Handbaliștii Centrului Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor Timișoara au câștigat în această după-amiază și pe teren propriu în alb-violetul lui SCM Politehnica în dauna Academiei Minaur Baia Mare, cu 26-24 (13-10), după victoria pe teren neutru de la începutul lunii trecute în primul turneu al seriei nord-vestice a categoriei ”Valoare” la juniori mari în Campionatul Național FRH, atunci cu 30-25 (14-12) la Turda. Unde juniorii ”Centrului” jucând și pentru poliști la juniori 1 cedau la limită cu 32-31 (19-14) gazdei Potaissa, oponentă vineri la matineu de la 10 în sala ”Constantin Jude”, în revanșă.

Turdenii pierdeau ieri la inaugurarea turneului de 3 zile de la Timișoara a Seriei 3 nord-vestice la grupa ”Valoare” a juniorilor mari, după reprize identice cu CSM Reșița, triumfătoare cu 36-34 (18-17), ardeleni galopând în schimb astăzi cu 47-32 în fața hunedorenilor. Diferență și mai copleșitoare miercuri în etapa de debut pe Bega, SCM Politehnica – LPS Târgu Mureș 51-15.

Iar juniorii CNOPJ în alb-violet la categoria juniorilor mari sunt fruntași înaintea rundei finale de vineri, cu 22 de puncte, față de cele 19 ale Academiei Minaur și Potaissei.

La același nivel, în seria nord-estică a categoriei ”Valoare” la juniori 1, CSȘ Odorheiu Secuiesc conduce neînvinsă cu 23 de puncte tot după 9 etape, urmată pe podium de LPS Piatra Neamț cu 20 de puncte și CSM Bacău cu 17, detașată fiind în schimb în fruntea seriei sudice, cu punctaj maxim, CSM București – 27 față de cele 19 respectiv 18 deținute de CSȘ Medgidia și CSM Focșani 2007.

Fotografii din sala ”Constantin Jude”, de la victoria cu 26-24 a juniorilor îndrumați de Atilla Ioan Horvath împotriva Academiei Minaur Baia Mare.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Handbal: