Juniorii, succes clar afară, seniorii, 14:37 acasă cu Minaur

După un week-end precedent în care au fost scutiţi de deranj în întrecerea juvenilă, cei de la Unirea Sânnicolau Mare au avut acum parte de o nouă „dublă”, şi anume sîmbătă în antepenultima etapă a Seriei D a Campionatului Naţional de juniori mari, la Arad, iar duminică pe teren propriu, în runda a XV-a a ligii secunde de seniori.

Sîmbătă, pe Mureş, liderul timişean s-a impus clar, cu 38:26 (17:9), în faţa codaşei cu doar 3 puncte LPS Arad. Unirea s-a distanţat în frunte înaintea ultimelor două etape, cu linia de clasament  12  11 1 0  442-334  23 puncte, şi îşi va păstra probabil invincibilitatea înaintea alinierii la turneul semifinal naţional.

Mult mai greu le-a fost însă duminică numeroşilor juniori ai clubului promovaţi în gruparea secund-divizionară de seniori, Unirea dând piept cu nimeni alta decît HC Minaur Baia Mare, retrogradată din Liga Naţională. Iar rezultatul din runda a patra a returului trebuie dat cît mai repede uitării: 14-37 în favoarea maramureşenilor, fruntaşi în Seria B, vestică, a Diviziei A, şi având o nouă conducere tehnică.

Unirea cedează astfel pentru a treia oară pe propriul teren în actuala stagiune a Diviziei A, după un 21-31 cu Extrem Baia Mare şi imediat mai apoi un 23-24 cu CS H&V Piteşti, ambele în tur. Totuşi, cei din Sânnicolau Mare, care cedau în tur la Minaur cu 36-18, au cîştigat la minim 6 goluri diferenţă 4 dintre jocurile de acasă din tur, iar în acest retur au trecut cu 26-21 de Centrul de Excelenţă Marian Cosma Naţional Sighişoara.

Unirea are 5 victorii şi 9 eşecuri, şi 10 puncte cu un meci mai puţin disputat, la Odorhei (golaveraj 377-431).

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 10

 


Ultimele articole din categoria Handbal: