La pas… Steaua Roşie Mokrin – Poli Timişoara 21-27 (12-9)

CSU Poli Municipal Timişoara nu-şi dă răgaz, disputând marţi seară, la exact două săptămâni după primul ei joc amical precompetiţional, cel de-al nouălea meci de pregătire al verii, dintre care 7 au fost cu echipe sârbeşti. Menajând unii titulari şi aliniind la start handbalişti mai puţin folosiţi vineri şi sâmbătă în „Cupa Politehnica”, violeţii s-au impus cu 27-21 (9-12) la Kikinda, în faţa Stelei Roşii Mokrin. A fost vorba de un test mai uşor, cu un adversar mai facil, pretabil după „Cupa Politehnica”.

Portarul Vâlceanu, introdus după pauză, a avut 15 intervenţii foarte bune

A fost a opta victorie din 9 partide, unicul eşec survenind la Beograd, în faţa campioanei Partizan, acum timişorenii anticipând alte două jocuri-test cu o grupare sârbească şi urmând astfel a duce numărul meciurilor din pregătiri la 11, conform cu cele disputate şi în vara trecută.

Antrenorii Vuckovic şi Bittenbinder au apelat în startul jocului disputat în ţara vecină marţi la ora 18 la Tcaciuc – Lela, David, Ursu, Spahic, Cristescu şi cu Mrakic în rol de pivot, în vreme ce portarul titular Djuricin, desemnat cel mai bun al patrulaterului internaţional câştigat sâmbătă seară în sala „Constantin Jude”, respectiv Timofte, extrema stângă, au fost complet menajaţi, în repaus pentru câteva zile după accidentarea la coaste suferită la turneu fiind şi Marius Ignat.

Piese grele precum Fenici şi Stan sau Sabin Ignat au jucat la Mokrin pe parcursul reprizei secunde, cu unii jucători evoluând pe mai multe posturi, cazul veteranului Sorin Sărăndan, începând ca fundaş şi încheind pe extrema stângă, şi cu portarul Vâlceanu, înlocuitor al lui Tcaciuc, având 15 bune intervenţii.

„A fost un meci mai domol, într-o zi la fel de călduroasă şi venind după un turneu destul de puternic”, a explicat Sorin Sărăndan, manager sportiv al echipei, care a supervizat pregătirea fizică a lotului pe parcursul acumulărilor din cantonamente.

Poliştii, care au câştigat la cel puţin 5 goluri diferenţă toate cele trei jocuri ale turneului pe care l-au găzduit în week-end, îşi continuă de miercuri parcursul normal de pregătire, cu un antrenament mai uşor dimineaţa şi unul la parametri normali după-amiaza, urmând să se alinieze într-o a doua „dublă” cu fosta echipă a portarului Djuricin, Metaloplastika Sabac, joi de la ora 16,30 şi vineri de la ora 17, în sala „Constantin Jude”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 5

 


Ultimele articole din categoria Handbal: