Lalic, 3 goluri la debut… Vuckovic: „Poate să dea 3-4 pe meci”

Nedeljko Vuckovic, care a dat ocazia tuturor componenţilor să joace, mai mult sau mai puţin, s-a declarat satisfăcut de evoluţia poliştilor, la finele unei săptămâni de pregătire ce i-a lăsat „obosiţi”, după ce de luni au demarat şi antrenamentele cu mingea. „Cred că am primit un jucător bun”, s-a arătat Vuckovic mulţumit şi de aportul compatriotului său Lalic, proaspăt recrut ce trebuie să se adapteze în scurt timp altor rigori: „Liga e mai grea aici”.

Comparaţia cu nivelul valoric din Serbia, diminuat în ţara vecină, a atins şi aspectul interpretărilor date de arbitri fazelor jocului, fapt punctat de antrenorul poliştilor şi de care noul venit Lalic trebuie să ţină seama.

Lalic, în picioare în faţa băncii poliste, la ajustările tehnico-tactice ale pauzei

Conform explicaţiei lui Vuckovic, Lalic a semnat un contract pe o perioadă de 6 luni, cu posibilitate de prelungire: „Dacă poate să dea 3-4 goluri pe meci ca inter stânga, şi cu Vlad Hagiu, cred că am reuşit ceva bun”. Lalic a debutat în minutul 21 contra clujenilor, marcând două goluri şi având o bară până în minutul 28, când a fost înlocuit. Apoi a revenit în joc şi în ultimele 10 minute din partea a doua, cu încă un gol, antepenultimul polist, pentru 26-24.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × = 27

 


Ultimele articole din categoria Handbal: