Leordean, golgheter în Steaua – Poli 28-25 (12-13)

La două zile după ce se impuneau pe terenul Energiei Lignitul, la 7 goluri diferență, handbaliștii alb-violeți au cedat în a doua parte a dublei lor deplasări peste munți, ”Poli” Timișoara fiind depășită în premieră în play-out, vineri seară, la București, de ultima clasată, Steaua.

Sporttim a difuzat în direct, în comentariu LIVE TEXT, partida din Sala ”Apollo”, revenind acum cu lista marcatorilor, în frunte cu extrema dreaptă Călin Leordean, autor a 8 goluri pentru vizitatori în jocul CSA Steaua București – Politehnica Timișoara 28-25 (12-13).

Călin Leordean - extrema dreapta a lui Poli

 

Oaspeții au înscris ultimul gol al primei reprize, în care au condus și cu 5 diferență, dar au fost egalați la 11-11, după ce inițial Steaua a semnat primele două reușite ale partidei dar a și primit imediat o succesiune de 7 goluri.

”Poli” a preluat ultima oară conducerea cu 14-15, după care gazdele, serios amenințate cu retrogradarea directă în Divizia A, au răsturnat decisiv scorul.

Pe lângă Leordean (foto, în aruncare), autor a 8 goluri din 10 aruncări, pentru Politehnica au mai punctat Timofte, Chikovani și Irimescu, de câte 3 ori, Grigoraș, Santeiu și Halcă, autori a câte două goluri, respectiv Kaftin și Szentpeteri, cu câte un gol.

Chikovani și Santeiu au acumulat vineri câte două eliminări, iar Irimescu una, dintre rezerve Ciubotariu și Ștefan, precum și portarul Vîlceanu, nefiind utilizați.

Gomez Corzo a fost golgheterul stelist, cu 7 goluri, urmat de Ionuț Georgescu, cu 6, Rudovic 5, Salinas 3, Vancea și Szoke – cu câte două goluri, iar Stanciu, Arsene și Juverdianu – câte unul.

Salinas și Georgescu au evoluat tot meciul pentru ultima clasată, de la care Pîrîianu și Rudovic au avut două eliminări temporare iar Georgescu și Arsene – câte una.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Handbal: