LPS Banatul Timişoara, şi a doua cădere pe final la Reşiţa: 22-32 cu CSŞ2 Baia Mare

LPS Banatul Timişoara a pierdut astăzi de la ora 16 şi cel de-al doilea meci al turneului semifinal al Campionatului Naţional FRH de juniori 1, Seria a IV-a, găzduită de miercuri până duminică de Reşiţa, 22-32 (9-16) cu CSŞ2 Baia Mare, care a profitat în fiecare repriză de căderile bănăţenilor pe final.

„Banatul”, învinsă în prima zi cu 34-31 (15-15) de gazda Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa, care marca fără replică ultimele 7 goluri ale duelului de miercuri de la ora 16, a cedat şi astăzi pasul, de la 7-8 în minutul 20, moment până la care se înregistra o alternanţă la conducere, primind însă apoi nu mai puţin decât 6 goluri la rând, până în minutul 27.

Timişorenii au refăcut însă parte din terenul pierdut în ultimele minute înaintea pauzei, apropiindu-se la 21-24 în minutul 49, după care au căzut într-un scenariu similar celui din duelul bănăţean cu cărăşenii, 1-8 în ultimele minute.

Profesoarele Cornelia Maria Craiu şi Daniela Ionescu Tomaniycska au început astăzi cu Maruşca – Vuia, Furak, Homneac, Dicu, Niţă, Zamfor şi au rulat ulterior aproape tot lotul de 16 componenţi, exceptându-i pe portarul Iancu şi Vişan, cu mai multe minute în dreptul unui Dascaliuc, Predoi, Jigovan sau Wokan. Şi Dan Teşan, intrat în poartă, a apărat relativ bine.

Cu două înfrângeri şi presată de necesitatea de a obţine minim două victorii din totalul de 5 jocuri pentru a obţine biletele spre faza secundă a turneelor semifinale, LPS Banatul are mâine de la ora 16 poate cel mai dificil duel al întrecerii de la Reşiţa, cu liderul învingător la scor în ambele zile Extrem Baia Mare. Timişorenii vor juca aşadar pentru a treia zi la rând în ultimul meci dintre cele 3 ale reuniunii.

LPS Banatul Timişoara a avut astăzi 7 marcatori, în frunte cu Andrei Vuia, autor a 5 goluri, secondat de Robert Furak 4, Sorin Homneac 4, Cristinel Alexandru Zamfor 4, Arthur Wokan două, Adrian Jigovan două, şi Victor Niţă – un gol, în vreme ce maramureşenii de la CSŞ2, învinşi şi ei ieri după ce au condus chiar confortabil, au punctat mai ales prin interi, George Nuţu, cu 7 reuşite, şi Alexandru Bologa, cu 6. Ca alte date statistice, s-a acordat câte o aruncare de la 7 metri iar la eliminări temporare maramureşenii au acumulat 5 şi „Banatul” patru.

LPS Bistriţa a obţinut şi cel de-al doilea succes la Reşiţa, ca şi Extrem, trecând de CSŞ Dinamo Braşov, rămasă fără victorie, şi cazul timişorenilor, în vreme ce principala forţă din Baia Mare a fost chiar… extremă în izbânda sa, la 22 de goluri diferenţă în dauna gazdei reşiţene, care a adunat doar 12 reuşite, câte 6 în fiecare parte: 12-34.

„Banatul” va mai juca sâmbătă de la ora 14 cu LPS Bistriţa, în runda a patra a turneului, iar duminică de la 8 cu CSŞ Dinamo Braşov, în etapa a V-a şi ultima.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: