Lume, lume… Hai la turneul internațional cu maghiari, sârbi și United Cluj, în găzduirea HC Giroc!

În baza unei frumoase și eficiente reciprocități, cluburi care au găzduit în ultima vreme competiții sau meciuri internaționale amicale cu HC Giroc în postură de formație vizitatoare vor onora la finele acestei săptămâni invitațiile lansate de gruparea timișeană.

Imagine de la HC Giroc v Sântana, 32-21 (15-11), în etapa a IV-a a Campionatului Judeţean Timiş la handbal băieţi. Arădenii din Sântana vor reveni la Giroc şi pentru amicalele de duminică

 

HC Giroc organizează duminică 15 martie de la ora 9,30 un turneu internațional amical sub formă de patrulater, cu participarea unor formații din Serbia și Ungaria, dar și din ”handbalul mic” din țara noastră.

HC Giroc, numărându-se printre principalele protagoniste ale Campionatului Județean Timiș la handbal masculin, s-a dovedit a fi foarte activă în pauzele competiționale în disputarea de meciuri de pregătire în zonă, peste graniță sau în țară, chiar organizând unele turnee.

Duminică vor poposi în sala de sport din Giroc reprezentante ale cluburilor din Alibunar, în Serbia, și Mako, din Ungaria, respectiv United Cluj, după ce timișenii jucau o ”dublă” cu ardelenii sub Feleac, în pauza dintre turul și returul întrecerii județene.

Iar organizatorii îi invită pe amatorii de handbal localnici, din Giroc, Timișoara dar nu numai, să meargă la meciurile de duminică!

Programul jocurilor este și în rubrica special desemnată din pagina I a cotidianului Sporttim, sus pe coloana dreaptă, după cum urmează:

ora 9.30: HC Giroc – United Cluj
ora 11: Mako – Alibunar
ora 15: meci locul 3-4
ora 16.30: meci locul 1-2

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = treizeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Handbal: