Micuța AS Leu Giarmata, în grupa turneului final FRH cu… CSM București

AS Leu Giarmata, calificată sub bagheta Alinei Cioriciu în turneul final al Campionatului Național FRH de handbal feminin pentru junioare V, născute în anul 2004 și mai mici, a aflat adversarele din faza seriilor, și anume, în Grupa B, CS United Galați, CSM București și HC Arsenal Tăureni.

11209427_687990638012953_879059968696273356_n

 

AS Leu, care va reprezenta handbalul timișean la turneul final al Campionatului Național de minihandbal, va întâlni așadar garnitura de junioare V a clubului proaspăt campion în Liga Națională de handbal feminin, CSM București. Senioarele celor din capitală puneau mâna pe titlu pe 26 mai, după două succese în finala cu HCM Baia Mare, și anume cu 23-22 acasă și 20-17 în Maramureș.

Turneul final al celei mai mici categorii de vârstă la handbal feminin – junioare V, va avea loc în perioada 11-14 iunie la Mediaș, cu 16 formații la start, împărțite în 4 serii, însă cu puține grupări din interiorul curburii Carpaților, și anume HCM Baia Mare, CSȘ Dinamo Brașov, mureșenele HC Arsenal Tăureni și CS Olimpic Târgu Mureș, o ex-medaliată la acest nivel, precum și AS Leu Giarmata.

Și acest turneu final al celei de-a șasea ediții la minihandbal fete va avea o desfășurare complexă, cu meciuri de calificare în serii și apoi și pe jumătăți de tablou competițional, pe care timișencele ar putea da piept cu grupări din Onești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea și Baia Mare, după care eliminatorii.

Până atunci, de mâine, în perioada 4-7 iunie, va avea loc tot la Mediaș, și tot în sălile Generalei 5 respectiv Dîrlos și cea de-a șasea ediție a turneului final național de minihandbal băieți, între cele 16 formații aliniindu-se LPS Banatul și Școala Generală 7, ambele din Timișoara.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 9

 


Ultimele articole din categoria Handbal: