Milan Djuricin, cel mai bun portar al „Cupei Politehnica”: „Un efort colectiv”

Şi-a făcut excelent treaba, atât în turneul „Cupa Politehnica”, în a cărui finală a primit doar 10 goluri în prima parte respectiv 23 în total, fiind premiat cu titlul de cel mai bun portar al competiţiei, cât şi în general, de la sosirea sa la alb-violeţi, cea mai bună dovadă fiind că Poli s-a impus de două ori în Serbia în dauna fostei sale grupări. Ne referim aici la Milan Djuricin, îngerul păzitor al buturilor Timişoarei, care ne-a vorbit foarte frumos în engleză, după cucerirea trofeelor, unul cu echipa, altul personal. La mai mare, Milan!

Milan Djuricin, noul numero uno al Timişoarei

„Am avut parte de 20 de zile foarte bune de pregătire, care ne-au ajutat să evoluăm tot mai bine”, a spus Milan Djuricin, noua achiziţie a poliştilor alb-violeţi, după cucerirea „Cupei Politehnica”, remarcând totodată că „succesul nostru s-a conturat graţie unui bun efort colectiv, cu o apărare foarte bună. Faptul că am primit puţine goluri nu este doar meritul meu, ci al întregii echipe”.

Djuricin, un portar de 28 de ani adus în această vară de la Metaloplastika Sabac, a subliniat că un punct forte al poliştilor este jocul defensiv, „iar cu asemenea evoluţii putem aspira la calificarea în cupele europene”. Poli a depăşit de două ori pe tărâm sârbesc, săptămâna trecută, pe Metaloplastika Sabac, fostul club al portarului măszrând 1,90 metri înălţime, alte două partide urmând a avea loc joi şi vineri în sala „Constantin Jude”.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 2

 


Ultimele articole din categoria Handbal: