Ovidiu Mihăilă, tranşant după Politehnica Timişoara – Steaua Bucureşti 31-29: „Îmi asum eu orice vină dar trebuie luate unele măsuri!”

Ovidiu Mihăilă, antrenor al roş-albaştrilor Stelei, rămaşi fără punct după cele 3 etape în Liga Naţională în urma promovării, a amintit de sancţiuni financiare ca o metodă de stopare a startului slab de campionat, continuat joi de la 17,30 în sala „Constantin Jude”, unde, deşi a condus cu 5-9 şi a egalat apoi la 24-24, revenind de la un handicap de 8 diferenţă, gruparea din Bucureşti n-a mai avut resurse în ultimele 10 minute.

„Indisciplina din prima repriză ne-a costat meciul, acolo s-a pierdut, ca şi în jocul precedent, dar nu lăsăm trecute cu vederea şi vom lua măsuri, pentru că altfel riscăm să rămânem la zero. Nu cred că Timişoara ne-a surprins astăzi cu nimic, dar greşelile tehnice din apărare şi atac au permis gazdei să se distanţeze iarăşi la 3 goluri, însă, repet, erorile individuale ale ambilor centri plus indisciplina ne-au costat din prima parte. Veţi vedea ce se va întâmpla! Îmi asum eu orice vină dar trebuie luate măsuri, pentru a nu pierde şi următoarele meciuri. Vor fi sancţiuni financiare. E drept, avem un lot numeric mai restrâns dar sunt jucători care pot duce chiar un meci…”, a spus Mihăilă după al treilea eşec în care Steaua a încasat aproximativ acelaşi număr de goluri. 31 astăzi, câte 32 în primele etape…

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: