Poli, 8 succese la rînd. Acum, contra campioanei din „A”-Vest

CS U Politehnica Timişoara a conservat avantajul de 3 goluri cu care se impunea miercuri în sala „Constantin Jude”, cîştigînd şi vineri după-amiază la Sânnicolau Mare la aceeaşi diferenţă, de această dată cu un gol mai mult marcat în contul violeţilor. Semne încurajatoare pentru debutul în deplasare de peste 8 zile, la Bucureşti, în Liga Naţională, cu CSM…

Aşadar a fost a opta victorie la rînd în pregătiri, 32-29 (17-14) cu CSM Oradea, campioană a seriei vestice în liga secundă, după ce miercuri timişorenii treceau de cea de-a doua clasată în aceeaşi întrecere, HCM Minaur. Iar numărul golurilor ar fi putut fi chiar mai mare, dar s-a şi ratat suficient…

Cu excepţia interului Ioan Stan, care n-a efectuat deplasarea, antrenorii Vuckovic şi Dumitru au rulat întreg efectivul convocat, şaptele de start regăsindu-l în poartă pe sîrbul Milan Djuricin. CS U Poli a început amicalul în formula în cîmp Lela, Grasu, Mrakic, Fenici, Vasile, Timofte, remarcîndu-se din nou ca principal marcator interul Andrei Grasu (foto prima pagină), cu 11 goluri în cont, dintre care 4 din aruncări de la 7 metri.

Au mai contribuit cu goluri Timofte, cu 7, dintre care unul din 7 metri, Marius şi Sabin Ignat, cu cîte 3, Spahic, tot cu 3, toate din 7 metri, respectiv Fenici, Sărăndan, Cotinghiu Lela şi Vasile, cu cîte un gol.

Stan se va antrena începînd de luni cu mingea şi nu este exclus să apară în joc la debutul oficial de sîmbăta viitoare, dar pînă atunci poliştii mai dau piept mîine şi cu Steaua Roşie Mokrin, tot la Sânnicolau Mare, într-un alt meci amical cu sparring-partners din Serbia. Ar fi al treilea joc în 4 zile.

 

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: