Poli, cu Keketovic în probe, şi a treia victorie în dauna lui Sabac

Handbaliştii alb-violeţi pur şi simplu duduie, câştigând joi seară şi cel de-al optulea joc amical din totalul de 9 ale verii, respectiv al treilea în dauna lui Metaloplastika Sabac, de care dispunea şi în „dubla” din Serbia. Iar vineri de la ora 17, cu aceiaşi sârbi, elevii lui Vuckovic şi Bittenbinder vor pune punct meciurilor de verificare, cu 8 zile înaintea debutului în Liga Naţională, acasă cu CSM Ploieşti.

Poliştii au avut 11 marcatori, printre care şi sârbul Keketovic, testat şi mâine, punctând mai ales veteranul Dragan Mrakic, de şase ori, urmat de Stan şi Timofte, 4 goluri, Cozma, Lela şi Sabin Ignat, câte 3 goluri, Fenici, Cotinghiu şi Keketovic, câte două, respectiv Cristescu şi Spahic. Portarul Milan Djuricin a avut 8 intervenţii în prima parte, rezervele sale, Tcaciuc respectiv Vâlceanu, contribuind cu 12 parade în 20 de minute respectiv două în zece minute.

„Astăzi am vrut să vedem la ce parametri evoluează jucătorii după turneul câştigat în week-end şi dacă se pot mobiliza la fel de bine, ceea ce am şi reuşit în partea a doua. În prima repriză au fost probleme cu concentrarea, fiindu-le mai greu la o a treia întâlnire cu Metaloplastika. Acum sunt câştigate toate trei. A fost 32-25, la pauză am avut 15-12”, a remarcat Uwe Bittenbinder, antrenor secund la CSU Poli Municipal.

Violeţii au testat cu această ocazie şi un jucător sârb, Keketovic, autor a două goluri, care a fost încercat deja la meciul mai uşor de marţi, post-turneu: „Zilele acestea a fost în pregătiri şi un jucător nou, aflat în probe de joc, să vedem cum se mişcă şi se integrează. L-am avut cu noi şi marţi, în Serbia, cu Steaua Roşie Mokrin, şi va evolua şi mâine (n.n.: vineri), decizia rămânând ulterior a clubului, în privinţa cooptării sale. Nu este momentan foarte antrenat dar se dovedeşte a fi un destul de bun jucător de naţionalitate sârbă, care a evoluat în Ungaria şi Slovacia. L-am utilizat ca inter stânga, centru şi extremă stângă, jucătorul fiind mai mult de centru – extremă stângă. Are 27 de ani şi nu este foarte înalt, poate dacă ar fi avut o altă statură, ar fi fost deja mai bine integrat”.

Poli a început joi în formula standard, cu o excepţie, şi anume în locul lui Lela fiind utilizat Cortinghiu. „Am urmărit ca toţi jucătorii să aibă parte de cât mai multe jocuri şi pentru îmbunătăţirea fazei de apărare, să vedem care e formula benefică, dar ne-a interesat să vedem cum ne descurcăm pe faza de atac, în special în faţa unei apărări ca a lui Metaloplastika, cu 5 plus 1, avansată şi agresivă”, a mai spus antrenorul secund polist.

Extrema stângă Cristescu se resimte puţin şi va fi probabil repauzat la ora jocului de vineri de la ora 17, tot în Sala „Constantin Jude”. Cât despre Marius Ignat, „el a început antrenamentele dar nu cu mingea şi adversarul, ci doar sub îndrumarea fizioterapeutului nostru. În orice caz se simte deja mai bine şi probabil de luni-marţi va intra în programul normal precompetiţional”.

Golurile au fost împărţite de majoritatea componenţilor lui Poli, 11 la număr, cu un plus pentru Dragan Mrakic, ca pivot.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Handbal: