Poli, din egal în egal, de la +3 la pauză la Călărași. ”Am și greșit în atac când ne puteam detașa decisiv”. Urmează două acasă săptămâna viitoare, mai întâi Vasluiul miercuri la 4

Regina remizelor în actuala ediție a Ligii Naționale de handbal masculin, SCM Politehnica, a egalat numărul rezultatelor de egalitate cu cel al victoriilor dar și înfrângerilor, câte 5 din fiecare sortiment, în urma celui de-al treilea draw în deplasare în campionat din ultimele 11 săptămâni, după cele de la Focșani și Reșița urmând astăzi de la ora 16 și cel de la Călărași, așadar tot la o grupare ce o urmează în ierarhie. ”Violeții”, care remizau și etapa trecută, la debutul returului, acasă cu liderii din Constanța, au încheiat astfel ieșirile din 2016 în noul sezon al elitei cu câte două succese respectiv eșecuri – toate la limită, plus unul singur mai neplăcut, -3 la Vaslui. Finalul de an îi va regăsi săptămâna viitoare acasă, în Ligă dar și în Cupă…

SCM Politehnica Timișoara se întoarce cu un rezultat de egalitate din deplasarea la Dunărea Călărași, scor 28-28, după ce la pauză violeții conduceau cu 16-13. ”Nu am evoluat rău, am controlat în unele perioade jocul, l-am anihilat pe Chikovani, dar apoi am mai și greșit în atac atunci când puteam să ne distanțăm decisiv. Am jucat și cu Fenici, care nu s-a pregătit complet pe parcursul săptămânii, din cauza unei afecțiuni musculare ce l-a ținut de la meciul contra Constanței. Rezultatul de egalitate ne menține la 6 puncte avantaj față de cei din Călărași; e important că nu s-a micșorat această distanță” a spus după meci antrenorul bănățenilor, Pero Milosevic.

Marcatorii întâlnirii de la Călărași au fost Marjanovic – cu 7 goluri, Milosevic 6, Lasica 5, Fenici 3, Santeiu 3, Lazarov 2, Pejovic 1, Simovic 1, iar de la gazde au punctat Chikovani de 8 ori, Gavriloaia 7, Acatrinei 4, Dospinescu 3, Kurilenko 3, Ignat 1, Halcă 1, Gurkovski 1.

Tehnicianul muntenegrean se gândește însă deja și la următoarea săptămână, care are prevăzute două jocuri oficiale, cel din campionat cu HC Vaslui, de miercuri, ora 16, precum și partida din optimile Cupei României, cu HC Petrea Reșița, din finalul săptămânii: ”Vom face tot posibilul să câștigăm ambele meciuri, pentru că ambele au o mare importanță; o victorie cu Vasluiul este obligatorie pentru a ne menține în lupta primelor opt locuri ale campionatului, iar jocul de Cupă trebuie, de asemenea câștigat, pentru a continua în această competiție ce ne oferă teoretic un drum mai scurt spre o nouă calificare în cupele europene” a mai spus Pero Milosevic.

Rezultatele și clasamentul la zi, plus programul viitor, pe coloana dreaptă.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: