Poli, două victorii fără Fenici în primele jocuri de verificare

SCM Timișoara anunță că prim-divizionara de handbal masculin în alb-violet s-a impus de fiecare dată în întâlnirile avute acasă cu Universitatea Cluj la acest final de săptămână, în meciuri-test de pregătire a noului sezon.

Raul Bote SCM Politehnica Universitatea Cluj

SCM Politehnica (în alb) a câștigat ambele întâlniri

Sâmbătă, SCM Politehnica Timișoara – Universitatea Cluj 34-27 (17-16).

Marcatori: Sadoveac – 6 goluri, Neamțu 4, Cîtu, Bote, Trif, Păius – câte 3 fiecare, Câmpan, Ignat, Moldovan, Cristescu – câte două, Chira, Bran, Enculescu și Năstăsie – câte unul.

Duminică, SCM Politehnica Timișoara – Universitatea Cluj 29-26 (14-13).

Marcatori: Sadoveac – 6 goluri, Trif 5, Cîtu 4, Moldovan 3, Cristescu, Neamțu, Enculescu – câte două, Păiuș, Bran, Bote, Câmpan, S. Ignat – câte unul.

Antrenorii Atilla Horvath și Sorin Sărăndan nu i-au folosit pe căpitanul Cristian Fenici (incomplet refăcut după o accidentare) și Ianus Dumitrescu (plecat la lotul national de juniori).

„Au fost două meciuri grele, despre care știam că vor fi mai mult de uzură. Încercăm să omogenizăm grupul, după două săptămâni în care am încărcat foarte mult din punct de vedere fizic. Este clar că avem de lucrat în continuare cu mingea, mai ales în atac, că avem de consolidat relațiile în apărare, potrivit principiilor pe care ni le-am stabilit. Ne-am propus să avem două meciuri mai accesibile la început, tocmai pentru a omogeniza grupul. Sunt copii care promit, de perspectivă, pe lângă care avem jucători cu experiență, ce vor trebui să se alinieze cerințelor noi și sper din tot sufletul ca la începutul campionatului să fim pregătiți din toate punctele de vedere”, a spus Atilla Horvath, antrenorul principal.

Următoarele jocuri de verificare vor fi la finalul săptămânii viitoare (6-8 august), cu ocazia turneului de la Turda, unde Poli le va întâlni în ordine pe Potaissa Turda (vineri), Minaur Baia Mare (sâmbătă) și CSM Bacău (duminică).

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = treizeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Handbal: