Poli, după un secund, 2-3 jucători pe linia de 9 metri şi portar

CSU Politehnica Municipal ar putea anunţa deja săptămîna viitoare numele viitorului antrenor secund al prim-divizionarei de handbal masculin, momentan purtîndu-se negocieri pentru definitivarea înţelegerii. Totodată, clubul alb-violet a contactat cîţiva potenţiali noi recruţi, pe lista de achiziţii fiind vizaţi 2-3 jucători pentru linia de 9 metri respectiv un portar.

Clubul timişorean îşi aducea vara trecută un portar din Serbia, pe Milan Djuricin, de la Metaloplastika Sabac, de această dată căutînd un înlocuitor pentru Cristian Tcaciuc.

Dacă fraţii Marius şi Sabin Ignat, Mrakic şi Cristescu şi-au reînnoit contractele cu ocupanta locului 7 în Liga Naţională, în schimb Hagiu a revenit după expirarea perioadei de împrumut în lotul campioanei HCM Constanţa, în vreme ce un alt inter, sîrbul Mirko Lalic, accidentat, s-a întors pe meleagurile natale, după o nu prea fastă perioadă în alb-violet, iar Ursu şi portarul Tcaciuc nu şi-au prelungit înţelegerile cu clubul timişorean.

Lucrurile vor fi ceva mai clare în varii privinţe odată cu apropierea startului perioadei de pregătire, programată pe 16 iulie, odată cu reunirea lotului, urmînd ca de luni 23 iulie, şi pînă în 28, echipierii lui Nedeljko Vuckovic să efectueze în Ungaria un prim cantonament, continuat la scurt timp, începînd din 30 iulie, cu o pregătire centralizată la Băile Herculane.

Cert este că secundul Uwe Bittenbinder a preluat cîrma unei echipe de juniori din Ţara Cantoanelor, în privinţa indisponibilităţilor Poli aşteptînd revenirea unor piese cheie ca Spahic, care este de aşteptat să se alinieze la start încă din debutul pregătirilor, şi internaţionalul Stan, nevoit să sufere o intervenţie chirurgicală.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Poli, după un secund, 2-3 jucători pe linia de 9 metri şi portar

  1. Pingback: Poli, după un secund, 2-3 jucători pe linia de 9 metri şi portar - Ora de Stiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: