Poli, la Baia Mare cu un portar de 16 ani și 2,10 metri

Echipa prim-divizionară de handbal SCM Politehnica Timișoara continuă seria partidelor de verificare într-un turneu organizat de clubul din Baia Mare, Minaur. Patru formații de Ligă Națională sunt implicate în patrulaterul din Maramureș, care începe astăzi.

Programul turneului de la sala „Lascăr Pană” este următorul:

Vineri, 6 august: Minaur Baia Mare – CSM Bacău (16.30); Potaissa Turda – SCM Politehnica Timișoara (ora 18.30)

Sâmbătă, 7 august: Minaur – Timișoara (16.30); Bacău – Potaissa (18.30)

Duminică, 8 august: Timișoara – Bacău (10.30); Minaur – Potaissa (12.30)

„Turneul este foarte puternic: urmează să întâlnim trei echipe valoroase, cu rezultate bune și sezonul trecut. Vrem să vedem în ce stagiu al pregătirii suntem, să tragem concluzii, să știm ce reglaje mai avem de făcut până la startul sezonului, așa încât să fim pregătiți de competiție”, a spus Atilla Horvath, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara.

Față de meciurile cu Universitatea Cluj, echipa alb-violet se va putea baza pe căpitanul Cristian Fenici, refăcut, dar vor lipsi cei cinci jucători chemați la naționala de juniori U18, portarul Claudiu Pal, Robert Cîtu, Antonio Bordeainu, Raul Bote și Ianus Dumitrescu.

Cum Cristian Tcaciuc acuză unele probleme medicale și nu face deplasarea, iar Claudiu Pal se află la lotul de juniori, cei doi portari pentru Baia Mare vor fi Răzvan Szopka și un tânăr de 16 ani și 2.10 metri înalțime, Alin Cozmaciuc – foto, titularul postului în naționala de cadeți. În plus, de la Academia SCM Politehnica a fost adus în lot pentru acest turneu tânăra extremă Mircea Ulariu (născut în 2003).

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Handbal: