Poli Timişoara, al patrulea succes în amicale: 34-24 cu HC Arad

CSU Politehnica Municipal Timişoara şi-a rodat toţi jucătorii în cel de-al cincilea meci amical disputat în ultimele 8 zile şi primul din această vară în sala „Constantin Jude”, dispunând cu 34-24 de secund-divizionara HC Arad, cu 3 zile înaintea demarării patrulaterului internaţional găzduit pe acelaşi parchet.

Antrenorii Vuckovic (în foto prima pagină) şi Bittenbinder au trecut după primele 10 minute la rularea tuturor handbaliştilor din lot şi cu precădere a celor 3-4 care n-au fost utilizaţi în aceeaşi măsură în periplul sârb de 3 jocuri, de săptămâna trecută, în care poliştii dispuneau în două rânduri de Metaloplastika Sabac, neavând din păcate în oaspeţii din Arad un sparring-partner pe măsura celorlalţi oponenţi din turneele internaţionale din Beograd respectiv Timişoara, ce va urma vineri şi sâmbătă.

„Jucătorii sunt foarte bine pregătiţi din punct de vedere fizic şi cu excepţia portarului Milan Djuricin, uşor lovit la picior, de bară, într-un plonjon efectuat în cadrul turneului în Serbia, şi care astăzi nu a fost folosit, fiind menajat pentru turneu, ceilalţi au jucat pe rând. Încercăm să omogenizăm echipa iar registrul tehnico-tactic să se plieze pe jucătorii avuţi la dispoziţie”, a explicat Sorin Sărăndan, manager sportiv al clubului dar în continuare şi jucător, ca veteran al echipei.

„Djuricin şi Timofte, graţie şi experienţei lor competiţionale, sunt ca şi încadraţi în angrenajul echipei, ca şi când ar juca de ceva vreme la noi, în vreme ce lui Lela, fiind mai tânăr, îi mai ia ceva timp să se adapteze”, a explicat Sărăndan în privinţa trioului noilor veniţi, şi care vor fi încadraţi miercuri în alte două antrenamente cu lotul polist, plus un altul joi, după care… „Cupa Politehnica”, la finele căreia violeţii ar contabiliza aşadar 8 partide de verificare, cu altele două programate în contrapartidă în Timişoara, la mijlocul săptămânii viitoare (joi şi vineri), cu Metaloplastika Sabac.

Aşadar fără Djuricin, aflat pe banca de rezerve dar menajat, Poli a început marţi cu Tcaciuc, înlocuit între buturi la pauză cu Vâlceanu, respectiv Timofte ca extremă stânga, Spahic, inter stânga, Fenici, centru, Stan, inter dreapta, Lela, extremă dreapta, Marius Ignat, pivot, iar pe faza de apărare cu Sabin Ignat în locul lui Spahic. După ce s-a desprins în primele zece minute la 10-2, Poli a apelat şi la Cristescu, David, Ursu, Mrakic, Cotinghiu şi Sărăndan.

Pentru oaspetea arădeană acesta a reprezentat primul joc de pregătire după cele „în familie” cu două echipe de juniori, pe plan local, şi având între cei 13 jucători, printre care 2 portari, şi cei 5 handbalişti împrumutaţi în baza unui protocol de la „satelitul” Politehnicii, între timp desfiinţat de la nivelul ligii a doua, şi anume Bogdan Mihăieş, Cristi Arseni, Levente Szentpeteri, Bogdan Ungureanu şi Adrian Roşca. Dintre aceştia, în baza protocolului semnat, Mihăieş poate fi oricând rechemat în alb-violet, în funcţie de necesităţile prim-divizionarei timişorene. HC Arad are în lot doar 3 arădeni dar şi un reşiţean, extrema Alex Borbely.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 9 =

 


Alte articole legate de acest subiect: