Politehnica, 9 amicale doar cu prim-divizionare, 4 în deplasare: cu Minaur, la Buzău, Dinamo și de două ori la KKFT Veszprem, cu HC Odorhei și CSM Oradea, iar Cupa Poli75 cu Potaissa, Metaloplastika și RK Skopje 2020

Laborioasă și prevăzătoare din timp, dar și tranșantă în alegerea partenerilor din pregătiri, SCM Politehnica Timișoara a rupt-o cu tradiția jocurilor de verificare de acomodare în compania unor secund-divizionare, optând în această vară pentru sparring-partners unul și unul, strict prim-divizionari, și nu oarecare, ci cu pedigree, precum finalista de cupă europeană Minaur sau campioana en-titre Dinamo. Iar și la Cupa Poli75 vor veni oaspeți cu nume. Programul.

Prim-divizionara de handbal masculin SCM Politehnica Timișoara va relua peste exact 4 săptămâni, luni 18 iulie, antrenamentele pentru noul sezon al Ligii Naționale. Alb-violeții vor avea aproape șase săptămâni la dispoziție pentru a pregăti startul, prevăzut la 27 august, când formația bănățeană va înfrunta Potaissa Turda în deplasare.  

Vizita medicală va fi miercuri, 20 iulie, iar apoi pregătirea va continua pe plan local, unde va avea loc și primul joc de verificare, cu Minaur Baia Mare, programat miercuri 27 iulie.

În ultimele două zile ale lui iulie, SCM Politehnica va juca în deplasare, cu HC BuzăuDe la Buzău, violeții vor călători spre București, pentru a întâlni reprezentanta României în Champions League, Dinamo, amical programat miercuri 2 august.

Seria partidelor din pre-sezon va continua în Ungaria, unde poliștii vor înfrunta de două ori (la 5 și 6 august) prim-divizionara KKFT Veszprem, ocupanta locului al zecelea în cel mai recent sezon al primei ligi maghiare.

Ultimele patru teste se vor juca pe teren propriu: cu nou-promovatele HC Odorhei și CSM Oradea (12 și 13 august), și la Cupa Poli 75, care va avea loc în zilele de 18 și 19 august. La competiție, alături de SCM Politehnica Timișoara, vor participa Potaissa Turda, Metaloplastika Sabac (prim-divizionară din Serbia, locul 5) și RK Skopje 2020 (prim-divizionară din Macedonia de Nord, locul 11).

Clubul studențesc i-a readus pe Bega pe Marjanovic și Baican, cooptând totodată un jucător de la CSM Oradea, un tânăr portar dinamovist și un străin, columbian.

Clasamentul final al ediției 2021/2 a Ligii Zimbrilor, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Handbal.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: