Politehnica Timişoara – Dinamo Bucureşti, miercuri 5 martie, în optimile Cupei României. Învingătoarea, în sferturile cu Ştiinţa Bacău

Handbaliştii alb-violeţi vor da piept săptămâna viitoare, în optimile Cupei României la handbal masculin, cu Dinamo Bucureşti, de care au fost depăşiţi tur-retur în actualul campionat. Disputa va avea loc miercuri 5 martie, constituind Meciul 2, al cărei învingătoare va inaugura a doua zi faza sferturilor, contra câştigătoarei meciului în familie Ştiinţa Bacău – Ştiinţa II Bacău.

Pe aceeaşi jumătate de tablou competiţional, învingătoarea dintre Steaua şi Victoria Bucureşti va juca în sferturi contra câştigătoarei duelului CSM Călăraşi – CSM Bucureşti.

Pe cealaltă jumătate de tablou al competiţiei K.O., semifinalistele vor fi decise în urma disputelor HCM Constanţa – Pandurii Târgu Jiu şi U Suceava – Potaissa Turda, respectiv CS Caraş Severin – HC Vaslui şi Minaur – HC Odorhei.

Întreaga competiţie a Cupei României 2013-2014, care îşi va derula semifinalele în 8 martie iar finala pe 9 martie, este găzduită de localităţile Ploieşti şi Strejnic.

Aşadar poliştii au de dat piept cu ocupanta locului 4 în Liga Naţională, de care erau întrecuţi în tur cu 31-25, în luna septembrie, iar apoi şi în returul Ligii Naţionale, tot anul trecut, la Timişoara, cu 21-26 (8-16). „Poli” a fost eliminată în ultimele ediţii încă de la primul hop, pe-atunci sferturile Cupei României, trăind din amintiri, ce-i drept frumoase, incluzând şi victoria în finala din iunie 1986, 23-20 tocmai în dauna dinamoviştilor, rememorată de noi în rubrica FILE DE ISTORIE: http://sporttim.ro/articol/cupa-in-miinile-lui-buligan-pe-corso

Dinamo îl are în formă pe Ciprian Şandru, al doilea marcator al actualului campionat.

Până atunci, alb-violeţii vor găzdui sâmbătă de la ora 17 partida din etapa a 19-a de campionat, cu vicecampioana Ştiinţa Bacău, a treia la ora actuală şi mai fluctuantă în 2013-2014, învingătoare fiind la 9 goluri diferenţă în ultima sa ieşire, la Odorhei, după ce în precedenta deplasare ceda la 10 goluri la Târgu Jiu.

După participarea în Cupa României, AS CH Politehnica va evolua în antepenultima etapă de campionat, pe 16 martie, la sfertfinalista Challenge Cup, HC Odorhei, care a căzut la tragerea la sorţi cui lusitanii de la Aguas Santa Milaneza.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Handbal: