Răzvan Neica, plecat în ceruri

Momente cernite pe terenul cu semicerc al Jimboliei și în jocul cu mingea mică din Timiș, debutul noii ediții din acest sezon a fazei județene în Campionatul Național de junioare 4, programat duminică printr-un prim turneu tocmai la Jimbolia, fiind unul îndoliat, cu un moment de reculegere în memoria celui care a fost Răzvan Neica, fost portar pe parcursul de 6 ani al formației locale de seniori spre finele anilor 90 în eșalonul secund intern, Divizia A de handbal masculin.

Înălțat prematur în ceruri la vârsta de 42 de ani, fostul sportiv, care a practicat handbalul pe plan local în juniorat și apoi în poarta jimbolienilor la nivel divizionar, a fost nelipsit de la turneele uneia dintre cele mai fragede grupe din noul val al ”pepinierei” de la Handbal Club Jimbolia, în care au îmbrățișat jocul cu mingea mică încă de la categoria minihandbal cele două fiice ale sale, în pregătire tocmai în perspectiva anunțatei competiții a junioarelor 4 din generațiile 2006-2007.

Tatăl și-a încurajat fiicele să-i calce pe urme iar în paralel n-a uitat bucuria jocului în meciuri de old-boys legate cu foști colegi, însă fostul sportiv din generația 1976, de profesie polițist, a plecat miercuri seară în ceruri.

Înmormântarea are loc vineri de la ora 13, la Jimbolia. Dumnezeu să-l odihnească în pace și condoleanțe familiei îndoliate!

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 6 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Handbal: