Șapte cluburi, 10 echipe de minihandbal fete, 20 de jocuri: FOTO

AJH Timiș a pus în scenă duminică 2 decembrie un turneu cu mingea mică dedicat fetelor de la categoria minihandbal, de junioare 5, care a reunit în sala ”Banu Sport” zece formații reprezentând șapte cluburi din Timișoara și din județ, iar fiecare echipă a avut parte de 4 partide în cadrul celor două serii a câte 5 grupări.

Conform principiului de disputare a meciurilor la această cea mai mică grupă de vârstă cu caracter competițional din handbalul juvenil, evidența înscrierii golurilor a fost întocmită doar la masa oficială, fără însă ca scorul să fie vizibil pe tabela de marcaj, scopul principal al partidelor de la junioare 5 fiind dat de inducerea bucuriei jocului în rândul micuțelor sportive, și nu de rezultatul final.

Meciurile s-au desfășurat pe durata a două reprize a câte 10 minute iar echipele au avut componențe de 4 jucătoare de câmp plus portar, derulându-se pe două suprafețe dispuse în paralel, de-a latul terenului.

În Grupa A au concurat LPS Banatul, Phoenix Buziaș, Dominicii și cele două garnituri aliniate de CS Unirea Sânnicolau Mare, iar în Grupa B: Freedom Giroc-Chișoda, Leu Giarmata, ASCH Cîtu, LPS Banatul și Dominicii. În Grupa A aveau să se înscrie 190 de goluri iar în Grupa B, 162…

Fotografii…

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = patru

 


Ultimele articole din categoria Handbal: