SCM Poli, egal în deplasare la CSA Steaua

SCM Politehnica Timișoara a plecat cu un egal, 25-25, de la Chiajna, unde a întâlnit formația de pe locul secund, CSA Steaua București. Cele două echipe au trecut pe rând la conducere, iar la pauză scorul a fost 14-12. Cel mai mare ecart s-a consemnat în debutul părții secunde, trei goluri în favoarea gazdelor. Timișorenii au egalat, iar în a doua parte a reprizei s-a mers cap la cap. Nici una dintre echipe nu s-a desprins la mai mult de un gol. În ultima jumătate de minut alb-violeții au avut mingea, dar nu au găsit drumul spre gol.

Timișorenii au început partida din etapa a 6-a a Ligii Naționale în formula Savic – Cîmpan, Orbovic, Fenici, Hrimiuc, K. Milosevic și Marjanovic. Primii care s-au desprins la două puncte au fost bucureștenii, 4-2, dar oaspeții au înscris de trei ori la rând și au trecut în avantaj. 14-12 a fost scorul la pauză.

Bănățenii au început repriza secundă cum au terminat-o pe prima, în inferioritate, iar Steaua s-a dus la 17-14 în minutul 35. Stângacii Cîmpan și, mai ales, Orbovic, cu 5 goluri, au readus-o pe Poli în avantaj, 19-20. Ambele echipe au reușit câte două goluri la rând și au preluat conducerea. S-a mers cap la cap până spre final, cu greșeli de ambele părți. Vujic puncta de la 7 metri, iar Cîmpan egala în penultimul minut. Gazdele au irosit ultimul lor atac, iar timișorenii au avut destul timp la dispoziție pentru a construi. A fost și time-out cerut de Pero Milosevic cu 34 de secunde înainte de final. Alb-violeții nu au găsit drumul spre poartă, având o ultimă aruncare de la 9 metri după expirarea timpului regulamentar. K. Milosevic a fost cel care și-a asumat șutul, cu zid în față, dar nu a reușit să găsească poarta lui Tudor Stănescu. S-a încheiat 25-25 și echipele își împart punctele.

Milos Orbovic a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 6 goluri, urmat de Cîmpan cu 5 și Fenici cu 4. Pentru SCM Poli au mai înscris: K. Milosevic 3 goluri, V. Milosevic 2, Hrimiuc 2, Marjanovic 1, Șania 1 și Ștefan 1 gol. Stefan Vujic a fost cel  mai bun marcator al partidei cu 8 goluri, 6 dintre reușite venind de la 7 metri. 6-2 a fost scorul la aruncările de la 7 metri. Pentru Steaua au mai înscris: Aslanian 6 goluri, Johansson și  Roșu câte 3 goluri, Vegar și Kostadinovic 2, iar Stavrositu, un gol.

CSA Steaua București s-a menținut pe locul secund cu 13 puncte (4 victorii, 1 egal, o înfrângere). SCM Politehnica Timișoara are la fel de multe victorii, egaluri și înfrângeri, câte două din fiecare. Alb-violeții sunt pe locul 9 cu 8 puncte. În etapa următoare timișorenii primesc vizita Politehnicii Iași. Duelul dintre cele două Poli se va juca joi 12 octombrie.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: