SCM Poli se desprinde în repriza secundă și se impune la 7 goluri în fața Odorheiului

SCM Politehnica Timișoara a câștigat cu 32-25 duelul cu HC Odorhei. Prima repriză a fost echilibrată, cu gazdele desprinse la 4 goluri, dar diferența la pauză a fost 13-12. Timișorenii s-au distanțat la 10 goluri după jumătatea reprizei secunde, iar pe final oaspeții au micșorat ecartul. Maksim Baranau a fost cel mai  bun marcator al partidei, cu zece reușite.

Mihalcea a deschis scorul de la 7 metri, pentru oaspeți în primul minut. Au urmat multe ratări de ambele părți, iar Marjanovic marca primul gol al timișorenilor, tot de la 7 metri, în minutul 6. HC Odorhei s-a dus la două goluri în față, 1-3, dar alb-violeții au egalat rapid, cu reușite de la interii K. Milosevic și Orbovic, ajutați de paradele lui Savic. V. Milosevic i-a dus prima dată pe timișoreni în avantaj, 4-3 în minutul 11, după o bară a lui Mihalcea de la 7 metri.

Baranau a preluat rolul de executant al loviturilor de pedeapsă pentru oaspeți și a înscris de cinci ori de la 7 metri până la pauză. Poli s-a distanțat la un maxim de patru goluri (10-6, 11-7) la intrarea în ultima treime a reprizei. Au fost în total trei eliminări pentru cei din Odorhei, iar Lasica a fost primul trimis pe bancă 2 minute. În superioritate, Baranau și Sadovyi au strâns ecartul la o lungime, iar scorul primei reprize a fost 13-12.

K. Milosevic a marcat primul gol al reprizei secunde, iar Kovacevic a înscris de două ori la rând și a egalat la 14. Fenici și Dragas au dus scorul la 15-15. Au urmat momente de joc alert și 5 goluri consecutive ale timișorenilor, prin cei doi Milosevic și Șania, ajutați de  paradele lui Daskaloski. De cealaltă parte au fost câteva greșeli, iar portarii nu au prins o zi foarte bună.

Baranau și Vilovski au redus ecartul la 5 lungimi, dar au urmat alte 5 goluri la rând pentru SCM Poli care s-a desprins la 25-17. În superioritate numerică, V. Milosevic și Cîmpan au dus de două ori diferența la 10 goluri (30-20 și 31-21). Oaspeții au marcat de patru ori și au ajuns la cota 25, iar fiul antrenorului bănățenilor a înscris ultimul gol al partidei. S-a încheiat 32-25 și SCM Politehnica Timișoara a obținut a 6-a victorie în această ediție de campionat, fiind la egalitate cu HC Odorhei și AHC Dobrogea Sud, cu 20 de  puncte.

Krsto Milosevic a fost cel mai bun marcator a lui Poli cu 8  goluri, urmat de Fenici cu 6. De la gazde au mai însccris: Orbooovic 4 goluri, V. Milosevic 4, Marjanovic 4, Șania 3, Cîmpan 2 și Lasica 1 gol. Maksim Baranau a fost golgheterul partidei cu 10 reușite, 6×7 metri. Pentru HC Odorhei au mai marcat: Dragas 5 goluri, Vilovski 3, Sadovyi 3, Kovacevic 2, Mihalcea 1 și Balasz 1 gol.

Pentru SCM Poli urmează o deplasare la CSM Făgăraș, săptămâna viitoare, în timp ce HC Odorhei primește vizita Politehnicii Iași.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: