SCM Politehnica Timișoara, la turneul final al juniorilor 1: „Ne putem bate pentru aur dacă vom continua pe aceleași principii”

Handbaliștii juniori 1 de la SCM Politehnica Timișoara participă de miercuri până duminică (25-29 mai) la turneul final ”Valoare” al Campionatului Național. Întrecerea la titlu care va decide campioana are loc în Bacău, pe teren neutru, și reunește 8 cluburi calificate. Alb-violeții au victorii pe linie în acest campionat, opt în prima fază a campionatul și tot opt în faza secundă. 

Handbaliștii Timișoarei au fost repartizați în Grupa 2 și vor juca în ordine cu: CSS 2 Baia Mare, miercuri, la ora 16.45, cu CSM București joi la ora 18, și cu CSS Odorheiu Secuiesc, vineri, tot la ora 18. Primele două clasate se califică în semifinale.

Din cealaltă serie fac parte CSU din Suceava, CS Medgidia, Potaissa Turda și CSM Focșani.

„Am ajuns la turneul final după un sezon dificil pentru fiecare jucător, dar cu o foame de performanțe la fel de mare ca la început. Vom aborda competiția etapă cu etapă, pentru că este un turneu lung, cu cinci meciuri în cinci zile, un turneu în care fiecare detaliu contează și se poate întâmpla orice. Dacă vom continua pe aceleași principii, același stil și același spirit de echipă, ne putem bate pentru medaliile de aur, dar cel mai important este să nu ne pierdem identitatea pe care am construit-o până acum”, a spus Gonzalo Tajuelo, antrenor SCM Politehnica Timișoara juniori 1.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = saptesprezece

 


Ultimele articole din categoria Handbal: