SCM Timișoara câștigă iar la scor acasă, CSU Universitatea de Vest cedează în deplasare

Mult a durat pauza competițională din seria vestică a ligii secunde de handbal feminin, nu mai puțin de 3 săptămâni, ba chiar și mai îndelungată pentru CSU Universitatea de Vest Timișoara, dat fiind că în precedenta etapă, din 10 martie, era nevoită să stea, în absența unei adversare, dar în cele din urmă, în penultima zi a acestei luni, caravana Diviziei A s-a repus în mișcare, primele două jocuri implicând formațiile de pe malul canalului Bega.

CSU Universitatea de Vest Timișoara, pierzătoare în precedenta partidă, jucată la Reșița miercuri 7 martie, 33-20 pentru gazda CSU, s-a aliniat și astăzi pe un teren advers, la Râmnicu Vâlcea, în fața lui Național, a noua clasată, cu două poziții mai sus decât ”universitarele”.

Iar formația de pe malurile Oltului și-a fructificat avantajul terenului propriu în meciul inaugural al rundei a XXII-a în Seria B, 31-26 cu timișorencele, conduse la pauza jocului de la ora 10 la o diferență și mai mare, 18-12. Și care vor avea parte de un examen și mai greu în intermediara de săptămâna viitoare, acasă cu liderul neînvins Minaur Baia Mare, după care campionatul va fi din nou întrerupt, până în 28 aprilie, când ”universitarele” vor sta. Așa încât aparițiile finale din ediția 2017-2018 vor fi pe 9 și 12 mai, acasă cu Corona Brașov respectiv la codașa din Odorheiu Secuiesc.

Gruparea mai bine clasată a Timișoarei în eșalonul secund feminin, Sport Club Municipal, a doua în ierarhie, și care s-a impus pe linie după înfrângerea acasă în duelul la vârf cu liderul campion Minaur, trecând pe rând foarte confortabil pe teren propriu de Corona Brașov și în fief-ul concitadinei CSU Universitatea de Vest, iar la început de martie la câte 4 goluri diferență acasă cu FC Argeș respectiv la Oradea, a revenit astăzi de la ora 15 la succesele la scor, 36-24 (17-10) pe malurile Begăi cu junioarele de la ACS Olimpic Târgu Mureș, situate pe locul 8.

Pe drumul spre barajul de promovare în Liga Florilor, timișorencele mai au de jucat miercuri la Arad, cu ACS Crișul Chișineu Criș, la finele lunii aprilie acasă cu Dacia Mioveni, iar pe 9 și 12 mai pe teren propriu cu ACS Odorheiu Secuiesc respectiv la Reșița.

Rezultatele etapei a XXII-a, în care mai sunt programate doar 3 meciuri, la Reșița și Baia Mare iar sâmbătă în Argeș, pe coloana clasamentelor și programului viitor.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = cincizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Handbal: