SCM Timișoara completează tripla supunerii la absurdități. A venit rândul handbaliștilor. După ce rugbiștii nu s-au prezentat la Cluj și Baia Mare iar baschetbaliștii la jocurile de la Sibiu, nici ”Poli” nu merge la Sfântu Gheorghe pentru derby-ul de pe TVR1

Sportul continuă să fie constant târât pe tușă, condiționat în lesa legii marțiale pseudo-medicale care-i îmbolnăvește sufletul, un sector dinamic, activ și sănătos al societății fiind încorsetat în goana statistică a autorităților după depistarea de ”cazuri” și ”pozitivi”, tineri competitori sănătoși transformați în ”suspecți de serviciu” sub pretextul generator al psihozei ”siguranței colective”. Captiv în capcana impunerilor dictatoriale fără pic de acoperire, dovezi și argumente științifico-medicale, igienico-sanitare și din sfera cercetării, pură inginerie socială prin normative și protocoale aplicate pe fondul inoculării fricii pe pielea unor mase manipulate la superlativ, sportul timișorean tocmai a mai contabilizat un non-combat în deplasare și cu cea de-a treia sa secție de jocuri de echipă cu minge sau balon, de astă dată SCM Politehnica la handbal masculin, și tot din același motiv străveziu și fără fundament al ”cazurilor pozitive” la ”testare”. Vai și-amar ce mai manipulare. Fapt: testele în uz n-au drept scop detectarea virușilor, aspect semnalat de însuși inventatorul lor, Kary Mullis, laureat în 1993 al Premiului Nobel în chimie pentru invenția sa, întreaga bază a șandramalei ”narațiunii oficiale” croite întru credibilizarea mascaradei așa-zisei ”pandemii” fiind contrafăcută, pe picioare de lut. Fapt: un test pozitiv nu echivalează nici pe departe cu aspectul esențial că persoana testată ar fi și infectată, diferențiere trecută înadins cu vederea în discursul public, respectivele aspecte fiind asimilate, cât se poate de eronat, drept unul și același, asta datorită insistenței repetitive a propagandei deșănțate a trâmbiței complotiștilor din umbră, prostituata mass-media. Iar acestea ar fi doar două adevăruri ignorate în circul servit populației, manipulare de la A la Z. Sportul a fost luat prizonier iar SCM Timișoara pare a servi cauzei. 

Existența virusului nu validează nici pe departe consistentul set de mașinațiuni ce a fost pus în mișcare de sforarii din umbră, reacție semnificativ supradimensionată și mult prea mult exagerată, nefiind vorba despre o combatere a așa-zisei pandemii pe liniile științei medicale, ci de pură inginerie socială cu scopul condiționării maselor la stadiul de obediență, prim episod din noua normă a obișnuinței pentru testarea reacției societății civile la această vastă simulare experimentală pe viu de activare concertată a instituțiilor statelor la un anumit scenariu de criză, în cazul nostru pe seama unui virus. 

Asta-i realitatea, restul fiind detalii de nimic convenabile malaxorului propagandei torcând ”narațiunea oficială”, realitate însă cruntă pe pielea oamenilor și a normalității vieții sociale. Perturbată înadins și cu bună știință sub învăluirea perfidă a celor mai bune intenții.

Și și-ar putea închipui oare cineva că Sporttim și-ar periclita credibilitatea prin a publica altceva decât realitatea factuală!? Incredibilă și ca și imposibil de digerat, dar tot realitate e…

Trecând la subiect, SCM Timișoara a completat tripla supunerii la absurdități, venind așadar și rândul handbaliștilor de la ”Poli”, după ce rugbiștii nu s-au prezentat la Cluj și Baia Mare iar baschetbaliștii la jocurile de la Sibiu. SCM Politehnica nu mai merge la Sfântu Gheorghe pentru derby-ul de pe TVR1, programat vineri seară contra lui Minaur Baia Mare, iar absența mâine de pe teren în etapa a X-a în Liga Zimbrilor survine ca urmare a depistării ”pozitive” la ”test” a unui handbalist din efectivul lui Vlad Caba.

Asta-i dictatură, pentru cei care nu-i descifrează semnele sau li s-ar părea că ar trebui să aibă o altă întruchipare, iar momentan avem de-a face doar cu orizonturile purpurii, banal joc de glezne.

Cât despre ratarea în lanț a obiectivului de a se alinia la start în meciuri din Cupa României sau de campionat, căci SCM Timișoara aproape că mai mult nu s-a prezentat la jocuri decât să onoreze cu prezența, directorul clubului aduce mai degrabă cu un compilator de comunicate cu limbajul de lemn al ”stării de alertă”, și nici nu-i vine greu demersul dat fiind insinuarea sa în sport dinspre sfera politicului, decât un decident cât de cât competent din lumea arenelor. 

Iată mai jos comunicatul oficial al SCM Timișoara:

”În urma testării întregului lot și a staff-urilor tehnic și administrativ al secției de handbal a SCM Timișoara, înaintea deplasării în turneul de la Sfântu Gheorghe, un jucător a fost depistat pozitiv la testul COVID. DSP Timiș a început ancheta epidemiologică și ca o primă măsură, a recomandat sistarea participării în competiție, vreme de șapte zile, după care se va face o retestare a întregului lot de jucători și a staff-ului tehnic. Jucătorul depistat pozitiv se simte bine, iar pe parcursul zilei de azi i se va face o evaluare medicală. Prin urmare, echipa de handbal a SCM Timișoara nu va face deplasarea la acest turneu, în care ar fi urmat să joace cu Minaur Baia Mare. În această perioadă de șapte zile jucătorii vor urma programul ce va fi stabilit de antrenori, după primirea unor noi detalii și recomandări de la DSP Timiș”. (semnat Director SCM Timișoara, Vasile Rușeț)

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Handbal: