Start în faza județeană a Campionatului Național de junioare 4: 8 echipe și 8 jocuri la Jimbolia

Jimbolia a găzduit duminică ridicarea de cortină a ediției 2018-2019 în faza județeană a Campionatului Național de junioare 4, cu opt formații timișene la start, care au jucat câte două meciuri fiecare, AS Cîtu, Leu Giarmata și LPS Banatul obținând câte două victorii fiecare, pe când gazdele una, o partidă încheindu-se la egalitate, între CS Unirea Sânnicolau Mare și echipa Școlii Generale 7 din Timișoara.

În jocul inaugural, de la ora 9, Leu Giarmata a câștigat cu 15-1 (7-1) în fața lui Phoenix Buziaș. Apoi, la fiecare 60 de minute, s-a dat startul unei alte partide, gazda H.C. Jimbolia dispunând de la 10 cu 19-17 (11-5) de Freedom Giroc-Chișoda.

În continuare, AS Cîtu – Unirea Sânnicolau Mare 23-13 (13-12), iar de la amiază LPS Banatul a trecut cu 18-6, la pauză 5-4, de Școala Generală 7 ”Sfânta Maria” Timișoara, organizatoare a acestui prim turneu dintre cele 7 ale fazei județene sub egida AJH Timiș.

AS Cîtu a învins și de la ora 13, 19-8 (10-4) cu Freedom Giroc-Chișoda, iar în continuare s-a impus din nou și LPS Banatul Timișoara, 19-3 (10-1) cu Phoenix Buziaș. A urmat remiza, 8-8 (6-2) între echipa Școlii Generale 7 și Unirea Sânnicolau Mare, cele 8 ore de handbal luând sfârșit cu victoria lui Leu Giarmata cu 18-15 (11-7) în dauna localnicei H.C. Jimbolia.

Arbitrajele au fost asigurate de perechile Lascu – Torok, Bobu – Sîngiorzan, Torok – Sîngiorzan și Toacă – Donici.

Cel de-al doilea turneu al handbalistelor junioare 4 din Timiș va avea loc luna viitoare în sălile Banu Sport respectiv din Buziaș.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: