Timişul, şi la băieţi în finalele pe ţară la minihandbal: cu 3 victorii la Reşiţa, Şcoala Generală 7 Timişoara merge de pe 3. Plus ”Banatul”

Nu doar fetele de la CS Leu Giarmata au obținut zilele trecute biletele pentru turneul final al Campionatului Național FRH de handbal la categoria juniori V, ci și două echipe de băieți, calificate de pe locurile 3 și 4 ale fazei semifinale găzduită de Reșița.

Baza sportivă Doina Cojocaru, la Generală 7: aici se antrenează elevii participanți nu în competiții școlare, ci ale Campionatului Naţional de handbal sub egida FRH, juniori III și IV, băieți și fete

Baza sportivă ”Doina Cojocaru”, la Generală 7: aici se antrenează elevii participanți nu în competiții școlare, ci ale Campionatului Naţional de handbal sub egida FRH, juniori III, IV și V, băieți și fete

Cu două victorii în grupă și una în meciurile de clasament, când formațiile calificate erau deja cunoscute, formația de minihandbal a Școlii Gimnaziale cu clasele I-VIII Nr. 7 ”Sfânta Maria” din Calea Lipovei a pătruns între cele mai bune 16 echipe din țară la grupa de vârstă 2004/5, urmând a fi însoțită din Timișoara la faza finală de luna viitoare și de învinsa sa în finala mică a întrecerii de la Reșița, LPS Banatul.

Conform regulamentului competiției, primele patru clasate în cele 4 semifinale au obținut calificarea la turneul final, programat în perioada 11-14 iunie 2015, seria de pe Valea Bârzavei fiind dominată de ASC HCM Török Râmnicu Vâlcea și gazda HC Adrian Petrea Reșița, care au și disputat finala.

Turneul a fost ușor știrbit de o neprezentare, cea a Palatului Copiilor Corabia, precum și de faptul că alte două grupări descinse de la distanță n-au înfățișat documentația corespunzătoare, fiindu-le totuși permis să desfășoare meciurile, însă fără drept de calificare. În această situație, au mai rămas de fapt 5 echipe să-și dispute primele 4 locuri, Unirea Sânnicolau Mare încheind prima sub linie.

Iată rezultatele, conform www.arenabanateana.ro…

Grupa I

ASC HCM Török Râmnicu Vâlcea – Unirea Sânnicolau Mare 23-2
Gen. 7 Timișoara – CSS Drobeta Turnu Severin 14-8
Unirea Sânnicolau Mare – CSS Drobeta Turnu Severin 3-12
ASC HCM Török Râmnicu Vâlcea – Gen. 7 Timișoara 14-4
Gen. 7 Timișoara – Unirea Sânnicolau Mare 28-5
CSS Drobeta Turnu Severin – ASC HCM Török Râmnicu Vâlcea 7-19

Grupa a II-a

HC Adrian Petrea Reșița – Palatul Copiilor Corabia 10-0 (neprezentare)
HCM Craiova – Banatul Timișoara 9-19
Corabia – LPS Banatul Timișoara 0-10 (neprezentare)
HC Adrian Petrea Reșița – HCM Craiova 21-14
HCM Craiova – Corabia 10-0 (neprezentare)
LPS Banatul Timișoara – HC Adrian Petrea Reșița 8-9.

Iar în partidele de clasament, pentru locul III-IV, Școala Generală 7 Timișoara – LPS Banatul Timișoara 11-7, în finala locurilor I-II învingând cei de pe Olt: HC Adrian Petrea Reșița – ASC HCM Török Râmnicu Vâlcea 9-15.

 

Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: