Ultima săptămână din retur, penultima etapă: SCM Timișoara învinge acasă, CSU UVT nu

Încheierea săptămânii în curs aduce la Budapesta turneul Final4 în Champions League, CSM București jucând sâmbătă după-amiază semifinala cu Gyori Audi ETO KC, dar pe plan intern și sfârșitul sezonului regular în seria vestică a eșalonului secund, în cadrul căreia în aceste zile se dispută ultimele două etape din retur. În cea de astăzi, secund clasata SCM Timișoara, care este deja cu gândul la barajul de peste două săptămâni pentru accederea în Liga Florilor, a câștigat reprezentația finală pe teren propriu din întreaga campanie, pe când concitadina CSU Universitatea de Vest a pierdut primul dintre cele două meciuri pe Bega în zile consecutive.

SCM Timișoara a avut ultima repetiție acasă înaintea turneului de promovare și s-a impus cu 33-25 la pauză 17-13 în dauna codașei fără punct câștigat întregul sezon ACS Odorheiu Secuiesc, de o simulare mai realistă a atmosferei barajului de la Cisnădie putând avea parte sâmbătă de la ora 14 în runda finală din retur, în deplasare la gruparea din prima jumătate a ierarhiei CSU Reșița.

Tot în etapa a XXV-a, astăzi după-amiază, penultima clasată dintre formațiile rămase în cursă, CSU UVT, a pierdut în sala ”Universității” cu 38-40 (17-18) în fața aspirantei la podium ASC Corona Brașov, timișorencele mai având de jucat și mâine, joi 10 mai de la ora 12, pe același teren, cu învinsa de astăzi a celor de la SCM, ”lanterna roșie” din Odorheiu Secuiesc, care ar fi trebuit în mod normal, conform calendarului competițional inițial, să găzduiască partida cu ”universitarele” la finele acestei săptămâni.

Dar, în zonă fiind, clubul harghitean va disputa tot în Timișoara și meciul de la încheierea returului. Tot joi se mai joacă handbal pe Bega și în primele două divizii masculine, mai întâi de la ora 12:30, în sala Banu Sport, CSU Politehnica – CNE Sighișoara, o restanță din cadrul etapei a XV-a în seria vestică a eșalonului doi, iar apoi de la ora 17 în sala ”Constantin Jude” decisivul SCM Politehnica – Minaur, pentru intrarea în lupta la locurile 5-6 în ierarhia finală a ediției pe sfârșite.

Ultimele rezultate din Divizia A – Seria B, programul rundei finale a returului și clasamentul la zi în întrecerea vestică, pe coloana datelor tehnice. Sâmbătă, CSU Reșița – SCM Timișoara va reprezenta prima parte a unui cuplaj pe semicercul prim-divizionar, completată de la ora 16 de partida CSM Școlar Reșița – CSU Politehnica, la masculin.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 6 =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: