Una caldă, alta rece pentru Unirea Sânnicolau Mare: 51-25

Dacă etapa trecută reuşea să o învingă pe „U” Craiova, pe teren propriu, în fața unei săli arhipline, de această dată timișenii au clacat din nou, în deplasarea de la Sighișoara. Partida disputată ieri a fost una fără istoric, gazdele fiind peste timișeni la toate capitolele, drept dovadă și scorul înregistrat la final, 51-25.

Oaspeții s-au predat încă de la început, avansul luat de sighișoreni devenind tot mai frapant și ireversibil odată cu trecerea minutelor. Acest lucru s-a întâmplat și în condițiile în care, de la Sighișoara, Unirea s-a deplasat la ultima clasată, Bistrița, pentru a încerca astăzi, cu începere de la ora 16, să obțină prima o victorie care să îi îndepărteze de ultima poziție.

CNE Sighişoara: Bălan (11), Rotaru (9), Racoțea (8), Nistor, Militaru, Budui ( câte 5 goluri ), Mihăilescu (4), Sâncelean (2), Beşliu, Macovei (câte 1 gol), Bucătaru, Chiperi.

Unirea Sânnicolau Mare: Mijin, Denis Cosma ( câte 4 goluri ), Boț, Coșoi ( câte 3 goluri), Ienciu, Ungureanu, Cozma, Timofei, Dan Morar ( câte 2 goluri ), Oancia (1), Budur, Șerb, Ruican, Bălăoi.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Una caldă, alta rece pentru Unirea Sânnicolau Mare: 51-25

  1. Gigi spune:

    Asta este adevarata valoare a ”super echipei” din Sannicolaul foarte Mare cand joaca in deplasare,nu au nici un joc castigat in deplasare,decat acasa unde sunt zmeii zmeilor cu niste jeguri de arbitrii manjiti cu o friptura de cal.
    A-ti scris ca dupa meciul cu Univ.Craiova jucatorii au injurat publicul.Cum puteti sa mintiti in halul acesta,de ce nu scrieti cum au injurat spectatorii pe jucatori tot meciul in frunte cu sotia regretatului antrenor Morar Ion? sau in ce hal au fluierat jegurile de arbitri SAS -PINTEA?
    Daca sunteti adevarati ziaristi,cee ce imi este greu sa cred ar trebui sa fiti impartiali !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 5

 


Ultimele articole din categoria Handbal: