Unirea Sânnicolau Mare câștigă a II-a ediție a Cupei Pipatsch contra gazdei CS Știința pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Lovrin. Au mai jucat echipe din Biled, Giarmata, Giroc și Periam

Ciprian Borozoiu redă în imagini atmosfera indusă de reunirea inimoșilor din handbalul județean cu ocazia derulării ediției a doua a tradiționalei Cupa Pipatsch, relansată în organizarea duminică de către Clubul Sportiv Știința Lovrin în colaborare cu Primaria Lovrin si Consiliul Local Lovrin pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Lovrin, cu participarea a 6 echipe.

Fotografii pe marginea ”Cupei Pipatsch” pe portalul https://www.cupa-pipatsch.ciprianborozoiu.com/, cu mențiunea că la reuniunea handbalistică s-au aliniat gazda C.S. Știința Lovrin, Voința Biled, Unirea Sânnicolau Mare, Avântul Periam, H.C. Giroc și C.S. Giarmata.

Cele 6 formații au fost împărțite în două grupe, ocupantele locurilor I în serii asigurându-și dreptul de a juca finala, iar cele de pe locurile 2 din grupe finala mică pentru ultima poziție pe podium, locul 3 în ierarhia finală.

După câte două apariții în serii, pentru ultimul act s-au calificat gazda C.S. Știința Lovrin și Unirea Sânnicolau Mare – până în 2020 în Divizia A, vizitatorii din Sânnicolau Mare reușind să se impună și să devina campioni ai turneului. Pe locul 3 s-a clasat H.C. Giroc, câștigătoare a finalei mici.

Toate meciurile au fost arbitrate de o brigadă de arbitri condusă de Marius Fâșcu.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Handbal: