În toamnă o învingea pe Mureş şi Aradul arunca prosopul, acum o depăşeşte în amical: Unirea Sânnicolau Mare 39-23 (18-9)

Unirea Sânnicolau Mare a primit marţi seară vizita unei ex-colege de eşalon în Divizia A Seria B, de care dispunea în condiţii de deplasare în partida tur din toamnă, dar care s-a retras între timp din întrecerea ligii a doua, timişenii pregătindu-se în continuare pentru startul în returul campionatului, programat în 23 februarie.

H.C. Arad, echipă antrenată de fostul divizionar polist Drăghici, a fost sparring-partner pentru sânmiclăuşeni, meciul fiind controlat de la un capăt la altul de către gazde, care au câștigat cu scorul de 39-23.

În plin cantonament, echipa de pe Aranca s-a văzut mult mai bine pregătită fizic decât vizitatorii de la Arad, realcătuiţi în cea mai mare parte din handbalişti juniori. Uniriştii au punctat de cele mai dese ori pe contraatac şi datorită unei apărări bine puse la punct.

De la gazde au lipsit Cristian Bălăoi, Marius Gîrboni, Lucian Boţ şi Andrei Luca, toţi fiind accidentaţi, însă absenţa lor a fost suplinită de revenirea lui Dani Morar, după o scurtă escapadă în Germania, şi de câţiva jucători din garnitura de juniori II.

Unirea Sânnicolau Mare: Cosma, Balog, Oancia, fiecare cu câte 6 goluri, Parasca, Cozma (câte 4), Dragon (3), Albert şi Ralph, cu câte două, respectiv Ungurean, Ciolpan, Coşoi, Kirsch, Mijin şi Ienciu, cu câte un gol. Au mai jucat Banfi, Daniel Budur, Iulian Timofei, Ciprian Foros, Andrei Şerb şi Ciprian Ruican.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 4

 


Ultimele articole din categoria Handbal: