Unirea Sannicolau Mare – H.C. Giroc 40-33 (17-13)

Unirea Sânnicolau Mare a învins pe teren propriu pe vizitatoarea H.C. Giroc, într-o primă partidă de pregătire din această pauză competiţională. Tot parcursul meciului a fost dominat de gazde, acestea reuşind să se desprindă pe tabela de marcaj în a doua parte a jocului.

Sânmiclaușenii au disputat primul joc de pregătire din această pauză de iarnă, întâlnind miercuri, în sala „Ioan Morar”, pe timişorenii de la H.C. Giroc. Încă de la început, gazdele au trecut la conducerea meciului, reuşind să se desprindă încet dar sigur pe tabelă, în ovaţiile celor în jur de 100 spectatori prezenţi la meci.

Partida fiind încă din start în nomenclatorul celor fără miză, principalul obiectiv al ambelor echipe a fost acela de a rula întregul lot. Mai bine pregătiți, dar şi mai puţin longevivi, gazdele au izbutit să controleze întregul joc, având un plus la capitolul faza a doua şi contraatac.

Surprizele jocului au fost prezenţele a doi tineri juniori în lotul Unirii, şi anume Roosz Suba Ralph (16 ani), respectiv Darius Dragon (15 ani), care au avut o prestaţie promiţătoare.

Unirea Sânnicolau Mare: Cozma Marius, Balog Bogdan, Mijin Daniel (6), Luca Andrei (5), Cosma Denis, Foros Ciprian, Dragon Darius (3), Coşoi Victor, Oancia Dan, Roosz Suba (2), Parasca Daniel, Kirsch Alin (1), Ciolpan Raul, Timofei Iulian, Bălăoi Cristian, Gîrboni Marius, Ruican Ciprian, Şerb Andrei.

H.C. Giroc: Stolojan Emil (6), Faifer Vicenţiu, Bota Dorin, Gâlcă Marius, Sebastian Petrişor (5), Baranga Alexandru (4), Dulgheru Ovidiu (2), Burnea Ovidiu (1), Covăsniţan Alex, Ilaş Florin, Toth Ladislau, Pătruţ Dan, Sulean Bogdan.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Sport sabotat, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Unirea Sannicolau Mare – H.C. Giroc 40-33 (17-13)

 1. Adrian spune:

  Am o intrebare la cei ce se ocupa de aceasta pagina:
  Daca tot dati rezultatele echipelor din liga a 3-a de ce nu faceti si un clasament sa vedem si noi despre rezultate.
  Sper ca v-am dat o idee
  Va multumesc

  • Bună ziua,
   A fost mereu în intenţia noastră să publicăm clasamentul Campionatului Judeţean Timiş, liga a treia, chiar actualizat după fiecare etapă, însă n-am putut obţine informaţiile necesare, cu toate insistenţele noastre. Am lansat nenumărate apeluri telefonice la responsabilii cu organizarea handbalului local însă fie n-am avut noroc să ni se răspundă, fie rezultatele nu erau la îndemînă, fie ni se spunea că nu sunt omologate, fie că nu sunt centralizate toate scorurile. Cîteodată am sunat şi de mai multe ori pe zi. Nu suntem nici descurajaţi, nici frustraţi de situaţie, dar avem şi noi o limită a capacităţilor ca timp consumat şi impulsuri telefonice peste care ar deveni neprielnic să ne întindem. Am avut cele mai bune intenţii, ca în multe alte situaţii, însă nu ne-am regăsit pe aceeaşi lungime de undă ca interes, dorinţă şi atenţie din partea forurilor abilitate. Mingea e în teritoriul lor, să zicem aşa, şi ar trebui să le dea de gîndit, însă cu regret şi înspăimîntare o spunem că normala şi necesara calitate de a te gîndi la una-alta, benefice, cam lipseşte pe la noi. De unde şi neajunsul de a nu putea Dumneavoastră lectura acest clasament. Noi avem conştiinţa împăcată pe acest subiect şi ne-am mai lămurit cu această ocazie şi de alte aspecte din sportul local. Am putea scrie vreo zece cărţi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: