Unirea Sânnicolau Mare învinge în sala ”Constantin Jude” în fața lui CSU Politehnica și urcă pe 2

CS Unirea Sânnicolau Mare a câștigat în deplasare meciul de duminică al ultimei etape a turului în seria vestică din Divizia A de handbal masculin, semnând al patrulea succes consecutiv pe tronsonul final al sezonului de toamnă, serie demarată prin depășirea pe Aranca a liderului CSM Oradea și continuată cu victorii la Târgu Jiu, acasă cu juniorii de la CNOPJ Timișoara și astăzi de la ora 15 în sala ”Constantin Jude”, în dauna codașei CSU Politehnica Timișoara, triumf prin care a urcat provizoriu pe locul 2.

Elevii lui Joszef Roosz Suba s-au impus lejer în Timișoara în fața ”lanternei roșii” alb-violet de la CS Universitar Politehnica, 33-40 (13-17), victorie la căderea cortinei peste tur, în cadrul etapei a 14-a din Seria D în Divizia A, după ce sânmiclăușenii au stat în runda anterioară. Chiar și așa, au încheiat turul la numai 4 puncte în urma liderului CSM Oradea, urmând a demara în retur pe 26 ianuarie 2020, în deplasare la Arad, cu penultima clasată, HC Beldiman. Până atunci însă, tradiționalul triplex internațional din primele săptămâni din ianuarie, cu sparring-partners din Serbia și Ungaria, triunghiular care cel mai probabil se va juca în sala ”Ioan Morar”, momentan în proporție de 60%.

Nouă handbaliști au marcat astăzi pentru învingătoarea CS Unirea, și anume interul Ralph Roosz Suba, fiu al antrenorului principal, autor a 9 goluri, completat de Balog cu 6 reușite, Morar și Sonohat cu câte 5, Ungureanu, Drăgănescu, Mutu și Gabor cu câte 4 respectiv Puia cu un gol.

Oaspeții au rulat întregul efectiv, incluzându-i și pe Beker, Izvineanțu, Hiticaș, Parasca, juniorul Dieter și portarii Hegedus și Kurucz.

Iar foști juniori ai Unirii au semnat cele mai multe goluri pentru gazdele ”violet” învinse, Talpoș 9 iar Mermeze 7. CSU Politehnica a încheiat fără victorie cele 12 apariții din tur.

Rezultatele etapei a XIV-a, care se va încheia miercuri la Craiova, precum și programul primei runde din 2020 în Divizia A – Seria D, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: