Unirea Sînnicolau Mare e mare: succes cu U Craiova, 33-27 (17-14)!

Unirea Sânnicolau Mare a punctat cum se cuvine primul meci oficial pe teren propriu din 2013 şi din returul ligii secunde masculine, Divizia A Seria B, impunîndu-se în această seară în dauna Universităţii Craiova cu 33-27 (17-14), într-un joc contînd pentru etapa a 13-a a seriei vestice, a doua din sezonul de primăvară.

Unirea Sânnicolau Mare, 2012-2013

Vom reveni cu o consemnare mai amănunţită în cursul zilei de duminică dar pînă atunci să punctăm că sânnmiclăuşenii au avut parte de o atmosferă ca la carte în sala sporturilor, fiind frenetic încurajaţi de cei circa 500 de spectatori, şi s-au revanşat pentru eşecul cu 35-21 din Bănie, înregistrat de Moş Nicolae, în ultima etapă a turului.

Daniel Mijin a fost golgeterul Unirii, cu 9 goluri, secondat la acest capitol de Dan Oancia, cu 5 reuşite. Cu acest succes, timişenii i-au egalat la puncte, cinci, pe ocupanţii locului 8, CSM Satu Mare, pe terenul cărora cedau în prima etapă din 2013, cu 45-36, Unirea avînd acum linia de clasament 11 2 1 8 283-397 5p.

Unirea va juca runda viitoare la ultima clasată, fără punct în cont, CSM Bistriţa, cuplînd deplasarea năsăudeană cu o alta în Ardeal, tot în week-endul viitor, la CNE Naţional Sighişoara.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Handbal: