Universitatea de Vest Timișoara taie panglica noii săli de sport din ”Popa Șapcă”, luni la amiază

Universitatea de Vest din Timișoara a finalizat proiectul sălii de sport de pe strada Popa Șapcă 5, organizând deschiderea oficială a noii baze sportive, eveniment care va avea loc luni, 6 aprilie, de la ora 12, pe platforma campusului Oituz, cu intrarea dinspre Popa Șapcă.

Sala deține 150 de locuri și este destinată practicii competiționale locale, conform proiectului de finanțare, urmând a fi disponibilă activităților sportive ale studenților instituției de învățământ superior dar nu numai. Noua sală a universității nu este însă momentan vizată și pentru găzduirea de competiții la nivel național sub egida federațiilor sportive din ramuri de jocuri cu minge.

În cadrul evenimentului se va organiza o ceremonie dedicată tăierii panglicii, la care vor participa reprezentanții UVT și reprezentanții administrației locale, urmând ca apoi să aibă loc un meci de minifotbal, în noua sală, între echipa de fotbal a UVT și partenerii din Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

Acest articol a fost publicat în Handbal, Sport Universitar și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 11

 


Alte articole legate de acest subiect: