Universitatea Timişoara, puncte duse cu pluta pe Bistriţa: 28-33

Universitatea Timişoara a ratat astăzi ocazia de a o depăşi în clasament pe concitadina CS Timişoara, învinsă la Slatina, şi de a părăsi penultimul loc, cedînd cu 28-33 (14-17) într-un joc găzduit de la ora 13 în sala „Constantin Jude”, în etapa a 18-a a seriei vestice din liga secundă.

Fără Angela Dinga, care va fi indisponibilă pentru o perioadă de două luni în urma severei accidentări suferite în urmă cu două săptămîni, în precedentul joc pierdut acasă, cu Naţional Râmnicu Vâlcea, cînd a pierdut doi dinţi în urma unei dure lovituri, în schimb cu numeroase junioare în componenţă, universitarele n-au izbutit să se impună în teren nici în cel de-al treilea meci în propriul fief din returul lui 2012, rămînînd cu doar 6 puncte în cont, pe locul 12 în Divizia A, Seria B.

Învingătoare a ieşit CSM Bistriţa, care acumulează cel de-al şaptelea succes stagional, după ce Universitatea pornea bine şi se desprindea la 3-0, dar ceda iniţiativa după primele circa 10 minute de joc.

Timişorencele n-au mai reuşit apoi să se apropie la mai puţin de două goluri, în ciuda contribuţiei Adrianei Ghilea, care a marcat de 12 ori şi aproape jumătate din golurile galben-albastrelor.

Au mai înscris pentru învinse şi Ghiocel, de 6 ori, Turnea, 4 goluri, Biro, de 3 ori, respectiv Senciuc, Mihajlovic şi Şunei, cîte un gol.

Profesorii Ionică Cărăbaş şi Cornel Jude le-au aliniat duminică pe Smerea – Şunei, Biro, Ghilea, Ghiocel, Turnea, Mihajlovic, introducîndu-le pe parcurs şi pe Stâncescu, Ciubotariu, Paşca, Todirenchi, Negrea şi Opriş.

Universitatea va juca duminica viitoare la Sebeş, cu HC Alba, după care, la începutul lui aprilie, va primi în etapa a 20-a vizita celor de la SC Mureşul Târgu Mureş, care în primăvara trecută disputa, fără a-şi fi cucerit respectivul drept în teren, barajul de promovare în Liga Naţională.

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × opt =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: