Vuckovic: „Important este că avem cea mai bună apărare din Ligă”

Nedeljko Vuckovic s-a declarat mulţumit de evoluţia poliştilor mai ales în prima repriză a duelului de sâmbătă cu CSM Bucureşti, remarcând în schimb că elevii săi au încasat după pauză ceva mai multe goluri decât media scăzută de „boabe” primite în primele 11 etape. Antrenorul sârb al celei mai ermetice echipe a Ligii Naţionale, cu 257 goluri încasate, a spus că „important este faptul că avem cea mai bună apărare din campionat”.

Vuckovic a mai spus că Poli a reuşit sâmbăta trecută la Bacău cea mai bună evoluţie în deplasare din acest sezon, declarându-se însă dezavantajat de „problemele cu arbitrajul” avute de alb-violeţii numai cu eşecuri externe, 5 la număr. Tehnicianul sârb a mai deplâns şi existenţa numeroaselor pauze competiţionale în cursul sezonului, 4 la număr, în aceste condiţii fiind „foarte greu pentru un antrenor să pregătească echipa”.

Totuşi, Vuckovic s-a declarat optimist în privinţa atingerii obiectivului locurilor 6-7, ţintind poziţia a şasea, cu gândul la o participare europeană, dar a repetat că îşi doreşte să aibă parte în pregătiri de aportul tuturor componenţilor lotului, în vederea atacării cum se cuvine a jocului din 22 ianuarie, primul din 2012, acasă cu campioana HCM Constanţa. Dorinţa lui Vuckovic, care convoacă reînceperea pregătirilor pentru 2 ianuarie, este ca Ioan Stan să se antreneze în cadrul lotului alb-violeţilor, fără întreruperile date de o nouă convocare la lotul naţional.

Robert Licu, antrenorul lui CSM Bucureşti, a spus că băieţii săi n-au încheiat jocul de sâmbătă cu fruntea plecată, remarcând evoluţia superioară a poliştilor: „Am întâlnit o echipă bună. M-am mirat de startul mai ezitant în acest campionat al Timişoarei dar care s-a întărit cu una-două achiziţii şi şi-a revenit pe parcurs. Pentru noi va fi o luptă continuă în vederea evitării ultimelor locuri, situaţie despre care ştiam încă de la bun început şi pe care am relevat-o la vremea respectivă, faptul că avem ca obiectiv să scăpăm de ultimele 4 locuri, să prindem locul 10. Sper să ajungem să mai câştigăm câteva puncte şi în deplasare”. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: