Vuckovic, pe „jumătate român”, anticipează Revelionul: „Aştept baschetul!”

Mai întâi a întrebat ce rezultat a obţinut BC Timişoara în deplasare la Bucureşti, în prima etapă a returului, şi abia apoi a trecut la handbal, când a fost să dea ochii cu mass-media, vineri, după succesul poliştilor în dauna lui „U” Cluj, semn că sângele apă nu se face, mai ales într-o seară specială pentru vecinii noştri sârbi. Declarându-se „pe jumătate român” şi remarcând că antrenează într-un „oraş frumos, cu galerie frumoasă”, Vuckovic a spus că îi aşteaptă împreună cu handbaliştii sârbi ai poliştilor pe compatrioţii ce au întărit rândurile liderului Diviziei A de baschet masculin, pentru a sărbători împreună trecerea dintre ani.

Nedeljko Vuckovic, mulţumit după 28-25 în primul amical al anului

„Aştept baschetul”, a spus Vuckovic, anticipând Revelionul sârbesc laolaltă cu compatrioţii de la BC Timişoara, triumfători în aceeaşi seară la Bucureşti, cu CSM. Gazdă le va fi un restaurant cu specific sârbesc din Timişoara. Dar declarându-se şi pe jumătate român, Vuckovic s-a arătat optimist în privinţa returului de duminică la amiază, în Belarus, unde România şi-ar putea apropia calificarea în play-offul preliminariilor mondiale, inclusiv cu căpitanul polist Fenici în componenţă.

În ceea ce priveşte sezonul din 2012, cu 15 runde, începând cu cea de pe teren propriu, cu liderul-campion HCM Constanţa (sâmbătă 20 ianuarie, ora 12,00, DIGISport), „dacă ne îmbunătăţim jocul cu 10%, vom ajunge la limita calificării pentru Europa”, după cum a mai apreciat antrenorul polist. Până atunci însă, alte rodaje sâmbătă, foarte necesare: cu Pandurii şi Reşiţa lui Omer…

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 5

 


Ultimele articole din categoria Handbal: