Vuckovic: „Punctele vor fi de valoare dacă batem la Călăraşi”

“Ne aşteptam să fie un meci greu dar cu Odorheiul ne-am mobilizat exemplar, astăzi ţin să mulţumesc galeriei, care a fost arhiplină şi care a fost al 8-lea jucător din teren. Diferenţa s-a făcut prin atitudine, în apărare şi atac, adevărul e că eram cu cuţitul la os. Conducerea ne-a impus 4 puncte, şi suntem conştienţi să luptăm pentru fiecare punct, noi vrem să câştigăm chiar 6 în următoarele 3 meciuri şi astăzi am reuşit să câştigăm doar două”, a spus căpitanul Cristian Fenici, recent revenit de la convocarea lotului, continuând cu referire la portarul Tcaciuc: “Este colegul nostru, îl aşteptam şi pe el să apere, că până acum a apărat Milan, astăzi a fost meciul lui, mulţumim pe această cale şi să apere multe mingi în campionat. Suntem mulţumiţi că am luat cele două puncte, eram foarte motivaţi şi ne doream victoria din primul minut, chiar am vorbit cu colegii la pauză… Am arătat ca o echipă care vrea să meargă cât mai sus în campionat pentru că locul nostru nu este la retrogradare, ci este cât mai sus în campionat…”

Tcaciuc a fost remarcabil în succesul cu Odorhei

“Silviu a jucat foarte mult la echipe cu pretenţii, a câştigat campionate în Bundesliga, se vede că e un jucător cu mare experienţă şi ne ajută foarte mult şi pe stânga Călin şi în spate Gabi s-a accidentat, a rămas doar David, că şi el a fost accidentat, dar încet-încet intră în ritmul echipei şi sperăm să ne ajute cât mai mult”, a răspuns Fenici întrebării despre aportul lui Silviu Băiceanu.

“Noi ne dorim cât mai sus, am înţeles clubul ne-a impus locurile 7-8, noi de dorim să fim în Cupa României, în primele 8 locuri, din ce-am înţeles eu, anul viitor se vrea în cupele europene”, s-a referit căpitanul selecţionabil la obiectivul vizat. “Am regretat, pentru că am pierdut primul meci cu Ploieştiul acasă, un meci care trebuia câştigat, el n-a fost pe bancă cu noi, ar fi putut să ne ajute, dar va fi la Dinamo şi sperăm să venim cu două puncte”, a mai spus Fenici.

Antrenorul polist Nedeljko Vuckovic a spus că “avem echipă şi mulţumim galeriei, şi vouă, că aveţi multă încredere în noi, şi aşteptaţi rezultate. Astea două puncte câştigate cu Odorhei, o mare echipă, or să fie de valoare dacă vom câştiga următorul meci la Călăraşi, eu cred că putem să jucăm acolo la fel. Meciul a fost tensionat, mental noi l-am jucat, şi dacă rămâi stabil mental, poate câştiga fiecare echipă. Odorhei rămâne totuşi echipa care se luptă pentru titlu, nu toţi jucătorii au jucat, am greşit şi se putea câştiga mai repede, în minutul 20, dar eu sunt mulţumit că am luptat şi cum a arătat echipa. Astăzi am schimbat în apărare, l-am folosit pe portarul Tcaciuc, şi băieţii s-au luptat la maxim, dar ăsta e handbalul, nu facem filozofii, putem face maxim 25, aşa face şi Franţa, face şi Croaţia, Danemarca şi vreau asta, ăsta e sistemul. Am rulat toţi jucătorii… Eu sunt mulţumit”, admiţând în continuare că “ este cel mai bun joc de la începutul campionatului. După cantonamentul de pregătire la Herculane, dacă rămânem tot aşa poate câştigăm  6-8 puncte până la sfârşitul primei părţi. Galeria a fost foarte frumoasă, eu sunt aici de 6 ani, le plac jucătorii noştri, luptă la maxim, dacă pierdem sau câştigăm, eu le-am spus la vestiar, daca pierdem, pierdem cu sufletul. Poli este echipa care nu poate pierde la Constanţa 15 goluri, ca şi alte echipe, eu vreau minimul de diferenţă, şi avem cea mai bună apărare din ligă”.

 

Vlad Caba, antrenor HC Odorheiu Secuiesc: “Din punctul meu de vedere atât echipa noastră cât şi arbitrajul e sub aşteptări şi sub cerinţe. Referindu-mă strict la echipa noastră, de la un joc echilibrat, până la final devenind un joc dezechilibrat, noi pierzând totalmente forţa de atac. Este intolerant ca jucătorul de bază să fie cu arcada spartă de 3-4 centimetri şi să nu fie nici o sancţiune, nu s-a lovit singur cu capul de parchet.  Faptul că s-a anulat un gol valabil după ce arbitrul de poartă l-a validat este iarăşi foarte îndoielnic. Faptul că s-a întrerupt tabela de 5 ori, nu e un lucru normal, noi nu am avut în permanenţă în vedere cât timp este eliminat, a fost un joc care a scăpat de sub control, atât arbitrilor de teren cât şi arbitrilor de la masă dar astea sunt lucruri care până la urmă se pot întâmpla şi eu credeam că şi în aceste condiţii avem puterea şi valoare să depăşim astăzi echipa din Timişoara. Din păcate am făcut un joc de nici măcar 30-40% din ce am putea să jucăm, e o cădere dramatică, se pare că noi suntem la cele două extreme, la agonie şi la extaz, fie la maxim, cum am fost înainte de începerea campionatului, fie la minim, cum am fost astăzi. Închei prin a spune că felicit jucătorii de la echipa Poli, şi-au făcut datoria, au jucat foarte bine şi le doresc succes în continuare…”

Ex-polistul Caba a mai spus: “Nu cred că a fost ceva premeditat, pur şi simplu nu se pricepe cineva acolo sau e o tabelă aiurea, învechită. În general toată aparatura e învechită, n-am mai întâlnit asemenea situaţie, să se întrerupă în mod repetat. Asta nu scuză prestaţia slabă a noastră dar vine ca o completare. Astăzi Timişoara a jucat bine, suntem o echipă cu potentţal, dar trebuia să câştigăm…”

Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = patruzeci doi

 


Ultimele articole din categoria Handbal: