Vuckovic: „Foarte simplu, fără tactici, doar s-arate ce pot!”

„Suntem o echipă bună, am avut şi noi probleme multe, dar cei patru jucători, Nelu Stan, Lela, Băiceanu, Timofte, le-am zis, foarte simplu, fără tactici, doar să arate ce pot, că sunt o echipă şi pot să cîştige cu orice echipă din România. Târgu Jiu e foarte puternică, joacă în Europa, e normal, dar au avut puţin emoţii şi noi am cîştigat”, a spus antrenorul Nedeljko Vuckovic după triumful Politehnicii, 32-28 (15-12) cu Pandurii.

Întrebat care a fost momentul forte al alb-violeţilor, prin care şi-au apropiat miercuri cele două puncte şi un succes în dauna gorjenilor ce cîştigau în aprilie trecut pe Bega, în retur, remizînd totodată în ianuarie, la „Cupa Banatul”, antrenorul timişorenilor a răspuns : „În apărare, Milan Djuricin a parat bine şi băieţii s-au luptat bine, mai ales în prima repriză, dar şi în cea de-a doua au jucat corect”.

Cu două victorii din două apariţii în retur, venite într-un interval de doar 5 zile, poliştii speră la mai bine, în special după ascensiunea pe locul 7: „Da, eu am zis 16 de puncte, .acum avem 14 puncte cu cele de la Ploieşti, mîine ne recuperăm şi apoi ne pregătim de luni, cu tactici, pentru Cluj. Încercăm să cîştigăm şi acolo, dacă mai batem o dată sau de două ori în deplasare, ne apropiem de Europa. De la 16 puncte mai cîştigăm încă 16 şi mergem în campionatul european, am zis asta, trebuie să ne pregătim foarte bine. Am avut ceva probeleme la Ploieşti, am jucat în forţă într-o sală rece, mai bine jucam afară, şi au răcit băieţii. Eu nu i-am presat, am jucat pe tactici, şi le-am ridicat moralul. Asta e Poli, eu sunt mulţumit şi de jucători, şi de spectatori, şi mergem mai departe!”

În privinţa ultimei achiziţii, Mirko Lalic, aflat la al treilea joc oficial pentru CSU Politehnica Municipal, Vuckovic a mai spus: „Da, Lalic este un jucător pe care îl aşteptăm puţin să se integreze, eu fac puţin pressing pe el. Avem nevoie de el, eu sunt mulţumit, a dat două goluri. Eu i-am zis că am nevoie de patru goluri de la interul stînga, a dat el două şi Călin unul sau două, eu sunt mulţumit de interul stînga”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Handbal: