Zvonko Sundovski: ”Sunt foarte fericit, căci și dacă avem de jucat la fiecare 3 zile, băieții dovedesc forță, tărie, caracter!”

Antrenorul macedonean al Constanței s-a declarat încântat de al cincilea triumf în deplasare al elevilor săi în actuala ediție de campionat, venit la câteva zile după o primă victorie în grupele Cupei EHF. Zvonko Sundovski și extrema Laurențiu Toma, autor a opt goluri pentru campioni, au vorbit după Poli Timișoara – HCM Constanța 28-30 (13-15), disputat de la ora 18,30 la Reșița, și care a durat… două ore, grăbindu-se apoi la trenul de ”zece și…”, după cum au explicat vizitatorii. Arena Bănățeană a consemnat…

Toma, Sundovski și Ciubotariu

Toma, Sundovski și Ciubotariu

 

Zvonko Sundovski: ”Sunt foarte fericit pentru că băieții, și dacă au de jucat la fiecare 3 zile, dovedesc forță, încredere și caracter, să tragă la victorie. Am vrut mai mult și s-a văzut și pe teren, într-un meci bun, așa cum se joacă tot timpul cu Timișoara, iar spectatorii au fost la fel, foarte buni. O ambianță foarte bună! Asta e clar, sunt foarte fericit că am luat punctele și mergem la următorul meci! Pentru noi, galeria a fost foarte bună, și pentru noi, și pentru Timișoara”.

Întrebat dacă n-a fost un meci prea tensionat, tehnicianul fruntașei a replicat: ”Am nervi tot timpul, căci ne batem mereu pentru puncte. Presiunea e foarte mare, căci în fiecare joc încercăm să învingem, atât în campionat cât și în Cupa EHF. Toată lumea știe, și când am rămas 8 din iunie, am avut încredere să jucăm în fiecare meci pentru victorie!”

Pentru învingătoarea HCM au punctat Humet – 9 goluri (unul în prima repriză / 8 după pauză), Toma 8 (5/3), Rackevic 5 (2/3), Enescu 3 (2/1), Cutura 2 (2/0), Cristescu 1 (1/0), Vujadinovic 1 (1/0) și Buricea 1 (1/0).

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 9 =

 


Alte articole legate de acest subiect: