CS Aquasport, 10 medalii la Cupa DIGI 2014, la Oradea

CS Aquasport Timişoara a obţinut în weekend 10 medalii, dintre care 4 de aur, 3 de argint şi 3 bronz la cea de-a treia ediţie a reuniunii internaţionale de nataţie de la Oradea, dotată cu „Cupa DIGI 2014”, în care s-a calificat în 33 de finale.

CS Aquasport Timişoara la Cupa Digi 2014

 

La individual, Etienne Dragotă a reuşit să cucerească 3 titluri de campion în probele de 100 metri liber, 100m spate şi 100m bras şi o medalie de argint în proba de 100m fluture.

Samira Ahmad a câștigat proba de 50 m spate și s-a clasat a doua în proba de 50 m liber. Letiția Motoș a cucerit două medalii, respectiv argint la 50 m fluture și bronz la 50 liber. Vlad Remzing s-a clasat pe locul 3 în probele de 100 m spate și 100 m fluture.

Deasemenea, toți copiii din lot au reușit să se califice în finale: Anisa Precob, Emilia Orza, Letiția Motoş, Samira Ahmad, Marina Făgădar, Etienne Dragotă, Rareș Călin, Mihai Toma, Luka Novcic, Vlad Remzing și Andrei Hoțea, însoţiţi de către antrenorii Sabin Avram și Camelia Antal.

Astfel, Andrei Hoțea s-a clasat pe locul 4 în proba de 50 m spate și pe 10 la 50 m fluture, Emilia Orza s-a clasat pe locurile 4 la 50 liber, pe 5 la spate, pe 6 la fluture si pe 10 la bras, Mihai Toma s-a clasat pe locurile 5 la 50 liber si la bras, pe 7 la spate si pe 8 la fluture, Luka Novcic s-a clasat pe locurile 4 la bras, pe 8 la liber, pe 10 la spate, Anisia Precob s-a clasat pe locurile 6 la spate si fluture, Letitia Motoş pe locul 4 la spate, Marina Fagadar s-a clasat pe locurile 6 la 50 m fluture, locul 7 la 50 m liber si pe 10 la 50 m bras.

Rareş Călin a concurat la categoria Open, fiind cel mai mic. El a ocupat un onorant loc 7 în finala probei de 100 m bras.

Rezultatele complete de la această competiţie pot fi accesate pe website-ul competiției http://cupadigi2014.concursinot.info/

*

Clubul de Înot CS AQUASPORT TIMIŞOARA reuneşte copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani care au ca pasiune înotul. Iniţiativa promovează practicarea activităţii sportive de către copii, în general, vizând, în acelaşi timp, atât păstrarea stării de sănătate, cât şi îmbunătăţirea capacităţii sportive a practicanţilor.

Activitatea se desfăşoară sub coordonarea antrenorilor Sabin Avram şi Camelia Antal.

 

Clubul este afiliat cu ca membru cu drepturi depline la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern din anul 2011.

Practicarea înotului în cadrul Clubului CS AQUASPORT Timişoara se face la bazinul Arena Aquasport, calea Dorobanţilor nr. 92A. Programul acopera aproape fiecare zi a saptamânii: de luni până vineri, între 08-19, respectiv sâmbăta, 9-11. Cei interesaţi, pot obţine detalii pe Internet, websiteul oficial al clubuluiwww.csaquasport.ro, pagina oficiala de facebook a clubului www.facebook.com/csaquasport sau la e-mail:[email protected], csaquasport@yahoo.com

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Înot, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 3

 


Ultimele articole din categoria Înot: