CS Aquasport Timișoara, cu 3 sportivi la etapa regională a FRNPM de cadeți de 12-14 ani, la Reșița

CS Aquasport Timişoara a fost în weekend una dintre participantele de pe malurile Begăi la faza regională pentru cadeți de 12-14 ani, etapă de calificare pentru Campionatul Național de înot rezervat categoriei de vârstă 12-14 ani, organizată în orașul Reșița sub egida Federației Naționale de Natație și Pentatlon Modern.

Competiția a fost supervizată de către secretarul general al Federației, Viorel Bitang, la startul competiției aliniindu-se cluburi din Hunedoara (Clubul Sportiv Școlar), Reșița, Alba Iulia, Arad precum și din Timișoara. Componența echipei celor de la Aquasport a fost următoarea: Etienne Dragotă – în centru în cele două fotografii (12 ani), Vlad Remzing (13 ani) și Mihai Jurchescu (12 ani), coordonați de către antrenorii Sabin Avram și Camelia Antal. Toți trei au reușit să îndeplinească baremul de participare la Campionatele Naționale din vară, Etienne Dragotă realizând baremul în proba de 200 metri liber iar Vlad Remzing și Mihai Jurchescu în proba de 400m liber.

La individual, Etienne Dragotă a obținut 5 medalii, reușind să confirme rezultatele bune de la ultimele concursuri, cu mențiunea că este deținător al recordurilor naționale în probele de 50 metri liber și 50m fluture la categoria băieților de 11 ani. Și la acest concurs, Dragotă a reușit să se impună în probele de fluture și liber, de data aceasta pe distanțe mai lungi. El a cucerit medalia de aur în probele de 100 metri liber, 100m fluture și 200m liber, clasându-se totodată pe locul 2 în proba de 100m bras și pe locul 3 în proba de 100m spate. În total, CS Aquasport a obţinut la Reșița 5 medalii, dintre care 3 de aur și câte una de argint respectiv bronz.

* Clubul de Înot CS AQUASPORT TIMIŞOARA reuneşte copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Iniţiativa promovează practicarea activităţii sportive de către copii, în general, vizând, în acelaşi timp, atât păstrarea stării de sănătate, cât şi îmbunătăţirea capacităţii sportive a practicanţilor. Activitatea se desfăşoară sub coordonarea antrenorilor Sabin Avram şi Camelia Antal.

Clubul este afiliat cu ca membru cu drepturi depline la Federaţia Naţională de Nataţie şi Pentatlon Modern, începând din anul 2011. Practicarea înotului în cadrul Clubului CS AQUASPORT Timişoara se face la bazinul Arena Aquasport, calea Dorobanţilor nr. 92A. Programul acopera aproape fiecare zi a saptamânii: de luni până vineri, între 08-19, respectiv sâmbăta, 9-11. Cei interesaţi, pot obţine detalii pe Internet, websiteul oficial al clubului www.csaquasport.ro, pagina oficiala de facebook a clubului www.facebook.com/csaquasport sau la e-mail: [email protected], csaquasport@yahoo.com

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Înot, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Înot: