CS Aquasport Timișoara, medaliată în premieră la Naționalul în bazin scurt

Adițional celor patru consemnări din tot atâtea zile de competiție pe marginea participării sportivilor de pe Bega la concursul de înot al Campionatului Național FRNPM de înot pentru seniori, tineret și juniori în bazin de 25 de metri, iată și datele prezenței în întreceri a înotătorilor juvenili de la CS Aquasport, prin prisma unui comunicat în acest sens remis de gruparea timișoreană.

În perioada 9-13 noiembrie, CS Aquasport a participat printre alte grupări timișorene la Campionatul Național de înot pentru seniori, tineret și juniori în bazin de 25 de metri, ediția 2016 reunind la start 266 de sportivi de la 46 de cluburi din țară. Gazda concursului a fost bazinul de înot din orașul Hunedoara. Echipa Aquasport a fost formată din sportivii Rareș Călin (16 ani) și Vlad Remzing (15 ani), iar alături le-a fost antrenorul Sabin Avram.

Pentru prima dată, Clubul CS Aquasport Timișoara a reușit să câștige medalii la Campionatele de Înot în bazin scurt. Astfel, Rareș Călin a cucerit medaliile de bronz în probele de 50 și 100 metri bras respectiv 200 de metri bras la categoria juniori (băieți născuți în anii 2001-2000). Deasemenea, el a mai reușit clasări în primii 8 în probele de 100 metri mixt, unde a fost pe locul 4, și în proba de 200 metri mixt, în care s-a clasat pe locul 5. Vlad Remzing a terminat pe locul 8 proba de 1.500m liber, categoria juniori.

Rareș Călin a reușit performanțe deosebite în acest an în probele de bras, care i-au adus convocarea în lotul național de juniori. În perioada 9-12 decembrie va reprezenta România la competiția Țărilor Central Europene organizată în orașul Kosice (Slovenia). Antrenorii săi sunt Sabin Avram și Camelia Antal.

În realizarea pregătirii, Echipa Aquasport Timișoara beneficiază de sprijinul Primăriei Timișoara, a Complexului Sportiv Aquasport din Timișoara și a Complexului Sportiv Smartfit Studio din Timișoara.

Rezultatele concursului pot fi accesate pe websiteul Federației de Natație și Pentatlon Modern: www.swimming.ro.

Practicarea înotului în cadrul Clubului CS AQUASPORT Timişoara se face la bazinul Arena Aquasport, Calea Dorobanţilor nr. 92A. Programul acopera aproape fiecare zi a saptamânii: de luni până vineri, între 15-19, respectiv sâmbăta, 9-12. Cei interesaţi, pot obţine detalii pe Internet, websiteul oficial al clubului www.csaquasport.ro, pagina oficiala de facebook a clubului www.facebook.com/csaquasport sau la e-mail: [email protected][email protected]

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Înot și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Înot: