CSȘ1 Timișoara, 5 locuri I, 7 locuri 2 și 9 locuri 3 la ”Naționalul” Școlar la Baia Mare, pe 2 în ierarhia generală pe echipe

Înotătorii de la Clubul Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara au reușit peste 20 de clasări pe podium la Campionatul Național Școlar desfășurat la finele săptămânii trecute la Baia Mare, unde, în consecință, gruparea de pe Bega a ocupat locul secund în ierarhia generală pe echipe, cu un total de 271 de puncte. Papp Iulia a cucerit două medalii de aur în probe individuale dar și încă două în concursuri de ștafetă, trei fiind triumfurile timișorencelor la ștafetă.

Papp Iulia a câștigat pentru CSȘ1 Timișoara în Maramureș probele de 100 respectiv 50 de metri liber fete la categoria 12 ani, fiind în plus componentă a două ștafete triumfătoare, cea de 4 x 50 de metri mixt – în alcătuirea Alexandra Dan, Mara Kramer, Papp Iulia și Alexandra Varga, precum și cea de 4 x 50m liber, în ordinea la schimb Papp Iulia, Mara Kramer, Alexandra Dan, Alexandra Varga.

S-a mai impus pentru CSȘ1 la ”Naționalul” școlar și ștafeta fetelor de 13 ani, la categoria de vârstă imediat superioară, în proba de 4 x 50 de metri liber, ștafetă alcătuită din Yana Buculei, Maria Magdalin, Petra Uricanu și Vanesa Cruceru.

Trei sportivi ai CSȘ1 Timișoara au reușit 4 clasări pe treapta secundă a podiumului în probe individuale la ”Naționalul” școlar din nord-vestul țării, Alexandra Dan la 100 de metri bras pentru fetele de 12 ani, dar și la 50m liber, Rareș Dacu-Furdui încheind tot al doilea la 100 de metri bras între băieții de 14 ani, iar Robert Oana la 100m fluture, tot în cadrul categoriei 14 ani băieți.

Trei clasări pe locul 2 ale ștafetelor celor de la CSȘ1 Timișoara în bazinul olimpic ”Gheorghe Demeca” – foto din Baia Mare, la 4 x 50 m mixt pentru fetele de 13 ani, în alcătuirea Uricanu Petra, Magdalin Maria, Buculei Yana, Cruceru Vanesa, la 4 x 50 m mixt pentru băieți de 13 ani, în componența Țepelea Răzvan, Boabă Andrei, Arba Fabian și Tigantea David, respectiv la 4 x 50 m liber pentru băieți de 13 ani, aceiași Țepelea Răzvan, Arba Fabian, Boabă Andrei și Tigantea David.

Cele mai numeroase medalii adjudecate de înotătorii de la CSȘ1 la ”Școlare”, de bronz, pentru ocuparea locului 3 pe podium.

Papp Iulia în probele de 50 de metri fluture și 100m fluture pentru fetele de 12 ani, Robert Oana între băieții de 14 ani pe 50 de metri fluture, Alexandra Dan la 100 de metri spate, 50m bras și 50m spate între fetele de 12 ani, iar Rareș Dacu-Furdui la 50 de metri bras, între băieții de 14 ani. 

Iar ștafetele, în probele de 4 x 50 de metri mixt respectiv 4x50m liber cu băieții de 14 ani, în ordinea la schimb Dacu-Furdui Rareș, Varga Alex, Oana Robert, Avram Rareș, respectiv Oana Robert, Dacu-Furdui Rareș, Milaș Bogdan și Varga Alex.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = noua

 


Alte articole legate de acest subiect: