FOTO&VIDEO. Sărituri ale campionilor în ape naturale deschise în jungla Guatemalei, în canion, într-un lac înconjurat de vulcani la 1.560m deasupra nivelului mării şi la o cascadă, totul în pregătirea circuitului cu 6 etape în 2023 din Red Bull Cliff Diving World Series: programul

Sezonul de sărituri în ape naturale deschise din circuitul Red Bull Cliff Diving World Series va fi inaugurat pe 3 iunie la Boston, cu 6 etape în 2023, pe rând şi în Franţa, Italia, Japonia, Bosnia şi Herţegovina şi Noua Zeelandă, dar până atunci actuali şi ex-campioni ai seriei mondiale, australianca Rhiannan Iffland respectiv mexicanul Jonathan Paredes, însoţiţi de columbianul Orlando Duque, şi-au probat măiestria în jungla Guatemalei. Fotografii şi o prezentare video.

Credit foto: Red Bull Cliff Diving World Series

Au sărit mai întâi în canionul Rio Dulce, apoi în lacul Atitlán – la 1.560 de metri deasupra nivelului mării, înconjurat de 3 vulcani, şi în cele din urmă la cascada Los Amates, asigurând o arie foarte restrânsă de aterizare la contactul cu apa. 

Fotografii ale săriturilor efectuate în ţara central-americană, iar mai jos programul competiţional al sezonului 2023 şi clipul video din Guatemala. 

Programul circuitului din 2023 în Red Bull Cliff Diving World Series

În iunie, pe 3 la Boston

Pe 18 la Paris

În iulie, pe 2 la Polignano a Mare / Italia

În august, pe 3 la Takachiho / Japonia

În septembrie, pe 9la Mostar / Bosnia şi Herţegovina

În noiembrie, pe 19, la Auckland / Noua Zeelandă.

VIDEO

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Înot și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = douazeci patru

 


Ultimele articole din categoria Înot: