Giurcă şi Deznan, noi recorduri judeţene la „Cupa Timişoara”

Liceul Arad a câştigat în week-end competiţia de înot dotată cu „Cupa Timişoara” şi ajunsă la cea de-a 39-a ediţie, ce a fost găzduită de bazinul din zona Circumvalaţiunii. Sportivii de pe Mureş au doborât 6 recorduri judeţene, prin Gabriel Sonoc şi Alexandru Fărcuţiu, iar cei de la CSM Timişoara două, prin Sergiu Deznan în proba de 50 metri delfin şi Lucia Giurcă la 50 metri spate.

Vasilica Bălăcianu, Mario Sârbulov, Maria Leca. Adrian Arba, Lucian Dumitru, Radu Vaipan, Mara Ordea, Radu Biriboacă, Larisa Şucan, Antonia Niculeasa, cu toţii de la CSM Timişoara şi CSS1 Timişoara, au concurat la rândul lor cu bune rezultate, impunându-se în diverse probe de concurs.

Criteriul de departajare în ierarhia echipelor a fost în funcţie de numărul recordurilor judeţene doborâte, raportându-se aşadar la cei mai buni timpi atinşi de-a lungul timpului în întrecerile din Timiş. „Acest criteriu creşte valoarea concursului şi îi conferă o notă de obiectivitate”, a explicat profesorul Ion Bădescu, antrenor în secţia de înot a CSS1 Timişoara, explicând că astfel se oferă şansa de a câştiga şi unui club care se prezintă cu puţini sportivi pe blocstarturi dar care obţin rezultate foarte bune.

Au participat circa 80 de înotători timişoreni, care reprezintă nataţia locală la nivel competiţional, dintr-un total de 240 concurenţi, la întreceri aliniindu-se de la copii de 6-7 ani până la seniori, pe diverse categorii de vârstă. Au concurat cluburile timişorene CSM, CSS1, Aqua Arena, Delfin, SC Diana, precum şi CSM şi CSS Arad, Liceul Arad şi CSM Baia Mare. Tiberiu Şucan, Ildiko Toth, Flavius Munteanu şi Ion Bădescu alcătuiesc grupul antrenorilor de înot de la CSS1 Timişoara.

Următorul concurs al înotătorilor timişoreni este Campionatul Naţional open în bazin scurt, ce va avea loc în luna noiembrie, între 16 şi 20, la Hunedoara, unde Revesz Levente va încerca să-şi apere medalia de aur cucerită în 2010 iar Sergiu Deznan va ataca la râdnul său prima treaptă a podiumului.

AJ Nataţie a organizat în bune condiţii „Cupa Timişoara”, cu sprijinul CSS1 Timişoara, CSM Timişoara, DSJ Timiş şi nu în ultimul rând al Primăriei Timişoara, implicată benefic mai mult decât în alte dăţi.

 

CN open în bazin scurt. noiembrie 16-20 Hunedoara. Sergiu Deznan.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Înot și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Giurcă şi Deznan, noi recorduri judeţene la „Cupa Timişoara”

  1. gabi spune:

    Nu stiu daca din greseala sau nu , dar nu ati mentionat nimic despre Patrick Damian, 9 ani ,de la CSS 1, care a obtinut 5 medalii de aur si 3 de argint. La unele probe ca 100 m liber a depasit si concurenti dintr-o categorie de varsta mai mare. Cred ca inainte de a publica date despre o competitie ar trebui sa studiati si lista cu rezultatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − noua =

 


Ultimele articole din categoria Înot: