Înotătorii masters de la ”Reșița 07”, 23 de medalii la XXVI Mallorca Open Masters

Înotători amatori bănățeni au participat cu succes la finele săptămânii trecute la o reuniune internațională de natație masters ajunsă la cea de-a XXVI-a ediție, câștigând nu mai puțin de 23 de medalii pe tărâm iberic, inclusiv în probe de ștafetă.

Septetul Reșiței 07 la XXVI Mallorca Open Masters (de la stânga la dreapta): Kuhn Alexandru, Marcel Răsădean, Szilasy Monica, Laszlo Roxana, Dorina Iana, Miroslav Cocici, Ionuț Pîrjol

În zilele de 23 și 24 aprilie 2022, sâmbătă și duminică, s-a desfășurat la Palma de Mallorca o reuniune internațională de natație rezervată amatorilor, ”XXVI Mallorca Open Masters”, la care au participat 288 de înotători masters din 12 țări. printre care și România.

Reprezentată în Spania de 7 înotători legitimați la clubul de înot ”Reșița 07”, și anume: Dorina Iana, Szilasy Monica, Laszlo Roxana, Kuhn Alexandru, Marcel Răsădean, Ionuț Pîrjol și Miroslav Cocici.

Fiecare dintre pasionații înotători amatori bănățeni a urcat pe podium, iar două dintre cele 23 de medalii adjudecate au fost obținute în echipă, în probe de ștafetă, cu o clasare pe locul I și una pe locul secund.

În plan individual, patru dintre sportivii de la Reșița 07 au obținut medalii de aur, după cum urmează: Dorina Iana – două locuri I; Laszlo Roxana – un loc I și un loc secund; Marcel Răsădean – un loc I, 4 locuri 2 și o clasare pe locul 3; Miroslav Cocici – nu mai puțin de 4 locuri I.

Kuhn Alexandru a izbutit o clasare pe locul 2 și două locuri 3, Ionuț Pîrjol două clasări pe locul 2 și 3 locuri 3, iar Szilasy Monica un loc 3.

 

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Înot: