Reșița 07, 20 de medalii la Csongrad în înotul amator, cu 9 sportivi

Luna aceasta începe în Ungaria o nouă ediție a Campionatului Mondial de natație sub egida FINA, dar până atunci să notăm pe marginea unei alte competiții internaționale de înot pentru amatori găzduită de vecinii maghiari, în cadrul căreia entuziaști bănățeni au izbutit clasări pe podium.

De această dată a fost vorba despre un concurs masters la Csongrad, unde, sâmbătă și duminică s-a desfășurat cea de-a XV-a editie a întrecerii internaționale rezervate amatorilor organizată de clubul de profil din localitate, la care au participat 180 de înotători masters din România, Serbia și țara gazdă. Cea mai numeroasă echipă carpatină a fost aliniată de clubul Reșița 07, alcătuită din 9 sportivi, toți medaliați, reușind 20 de premieri pe podium.

Szylasi Monica a urcat la Csongrad de 3 ori pe locul I, obținând și o medalie de argint, iar Traian Bogdan a câștigat două probe, cucerind și o medalie de bronz. Câștigător de probă, și Kuhn Alexandru, cu câte o clasare pe locurile 1, 2 respectiv 3, Demeny Ivonne izbutind la rândul ei numeroase clasări pe podium, două locuri 2 respectiv două locuri 3. ”Argint” și ”bronz” și pentru Alexandru Tobă – un loc 2 și un loc 3, câte o clasare pe locul 3 reușind Dorina Iana, Gianina Cumpănaș, Flavius Giarmandi și Camelia Doroftei.

Grupele tragerii la sorți a turneului final de polo pe apă la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta. 22 de țări în seriile cu câte 16 naționale la feminin respectiv masculin. Grecia, Italia, Spania și gazda Ungaria la ambele categorii, dintre europene

 

Acest articol a fost publicat în Înot, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Înot: